Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2020, 17:27
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Rihanna pritvrdzuje v boji za prirodzenú krásu, na prvej fotke v novom roku ukazuje vyrážku

HUDBA RIHANNA
Uložiť Uložené

Aj napriek tomu, že vybudovala impérium v biznise s kozmetikou, speváčka si nepotrpí na dokonalom mejkape.

Nie je veľa populárnych speváčok, ktoré by boli väčším miláčikom svojho publika ako práve Rihanna. Na fotografiách pravidelne zbiera milióny lajkov a nech už spraví čokoľvek, vždy to sledovatelia ocenia. Dôkazom je aj jej prvá novoročná svojka, na ktorej odhalila malú nedokonalosť pleti v podobe vyrážky, ktorú by síce mohla zakryť mejkapom, rozhodla sa však zostať prirodzená. 

Majiteľka impéria sústrediaceho sa na kozmetiku dlhodobo hlása, že jej cieľom je v prvom rade to, aby sa ženy cítili bez ohľadu na výzor, farbu či tvar tela sebavedomo a práve to je aj jej odkaz do roka 2020. 

Odporúčané
TOP 10: Najočakávanejšie americké albumy TOP 10: Najočakávanejšie americké albumy 4. januára 2020, 18:02

Objavilo sa aj niekoľko síce miestami divných, ale aj napriek tomu veľavravných komentárov, ktoré dávali speváčke jasne najavo, že aj neupravené fotky majú zmysel. Niektorí konštatovali, aby vyrážku nechala žiariť, iní navrhovali, že jej pomôžu sa jej zbaviť. 

Samozrejme, aktuálne budeme sledovať hlavne to, ako kráska z Barbadosu bude postupovať v prípade vydávania albumu, ktorý by mal byť podľa jej vlastných slov dokončený. Zatiaľ zverejnila len reakciu, ktorá opisuje, ako sa tesne po jeho nahratí a opätovnom počúvaní cíti. My budeme musieť počkať, kedy projekt s pracovným názvom R9 uzrie svetlo sveta. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

Domov
Zdieľať
Diskusia