Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2020, 22:03
Čas čítania 1:12
Vl Mi

Existuje pokračovanie nahrávky Kočnera s Trnkom? Objavila sa nová, na ktorej je hlas podobný Haščákovi z Penty

NEWS DOBROSLAV TRNKA MARIAN KOČNER
Uložiť Uložené

Objavila sa nová nahrávka. Počuť na nej hlas podobný finančníkovi Jaroslavovi Haščákovi.

Len prednedávnom sa objavila nahrávka, ktorá zaznamenáva debatu Mariana Kočnera s bývalým generálnym prokurátorom Dobroslavom Trnkom. Kočner, ktorý momentálne sedí vo väzení a je obvinený z objednania vraždy novinára a jeho priateľky, nadáva Trnkovi. 

Na nahrávke sa okrem iného rozprávajú aj o tom, že Trnku „zabijú,“ ako môže Haščák obrať Kočnera o celý majetok, ale aj o tom, ako sa vraj pri voľbe generálneho prokurátora v roku 2011 šéf Penty a údajný objednávateľ vraždy novinára poskladali po milióne eur pre poslancov, aby hlasovali za Trnku. Ukázalo sa, že nahrávka má možno pokračovanie. V tej „novej“, ktorú priniesla televízia Joj, má hlas podobný Haščákovi pravdepodobne riešiť, kto disponuje nahrávkou Gorily.

Odporúčané
5 šokujúcich informácií, ktoré vyplývajú z nahrávky rozhovoru Mariana Kočnera a bývalého generálneho prokurátora Trnku 5 šokujúcich informácií, ktoré vyplývajú z nahrávky rozhovoru Mariana Kočnera a bývalého generálneho prokurátora Trnku 14. októbra 2019, 19:17

Hlas podobný finančníkovi Jaroslavovi Haščákovi z Penty kladie otázky. „Mňa zaujíma, že kto vám ho dal? To je prvá otázka. Druhá otázka je, prečo vám ho dal? Tretia otázka, kto poslal Kósu za našim právnikom. Štvrtá otázka, aký je vlastne záujem, či to má slúžiť na naše vydieranie alebo čo to je? Piata otázka, že aká je vlastne vaša úloha v tom, teda konkrétne?“ pýta sa. Rozprávať by sa mohol so starostom obce Dolný Bar Oszkárom Bereczkom, ktorý má podobný hlas. 

Ďalej v nahrávke, ktorú zverejnila TV Joj, má Haščák zisťovať, či ju Bereczk dostal od bývalého generálneho prokurátora Dobroslava Trnku: 

X: "Ja nemám záujem to sem nosiť."

Y: "Vám to dal Dobroš. Alebo od koho to vy máte?" 

X: "To je z tých zdrojov. Je to prakticky priamo od neho."

Y: "A on vám to dal s akou inštrukciou?"

X: "On, akože je to dobrá investícia. Dal to pre svoje dieťa." 

Domov
Zdieľať
Diskusia