Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2020, 16:32
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Al Pacino vraždí náckov, ktorí chcú v USA odštartovať 4. ríšu. V seriáli Hunters vytvára tím mladých zabijakov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Výkonný producent Jordan Peele a debutová Pacinova rola v seriáli. Hunter vyzerá po prvom traileri veľmi lákavo.

Je rok 1977. Mladému Jonahovi Heidelbaumovi (talentovaný Logan Lermen) počas nočného vylúpenia zavraždí lupič starú mamu. Istý Meyer Offerman (Al Pacino) mu ale rýchlo vysvetlí, že to nebol obyčajný zlodej, ale bývalý nacista/neo-nacista.

Jonah sa čoskoro dozvedá, že sa množstvo tejto zberby stále ukrýva v USA a niektorí stále aktívne šíria svoje zvrátené ideály. Meyer a Jonahova babička kedysi týchto náckov lovili, no a Meyer nikdy neprestal. Prizve Jonaha do tajnej skupiny náckov, a my sa tak dočkáme seriálu Hunters od Amazonu. A keďže nikdy neuvidíme Inglorious Basterds 2, sme radi aj za toto.

Nejde pritom o nič, čo by evokovalo béčkovú tvorbu. Nakoniec, výkonný producent Jordan Peele dokázal angažovať aj Al Pacina. Pre neho ide o debutovú rolu v televíznom seriáli a po zverejnení oficiálne traileru nám je jasné, prečo na ňu kývol.

Domov
Zdieľať
Diskusia