Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2020, 12:03
Čas čítania 1:06
Dominik Vetrák

Skončil v DCEU Joker od Jareda Leta? Margot Robbie potvrdila, že sa v jej filme Birds of Prey neukáže ani na sekundu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V očakávanej komiksovke Birds of Prey na Puddina môžeme zabudnúť.

Birds of Prey je očakávaná komiksovka zo sveta DCEU. Tvorcovia prezradili, že sa nemusí nutne odohrávať v časovej kontinuite DCEU tak, ako ju poznáme a pokojne tak môže ísť o non-canon (nezasahuje do hlavného deja) príbeh o Harley Quinn. Tá v Gothame začne bojovať proti ozajstnému mafiánovi. Ide o Black Mask z komiksov, ktorého si zahral Ewan McGregor. Viac sa o snímke dočítaš v článku nižšie. 

Odporúčané
Harley Quinn mučí chlapov so živými hyenami. Komiksovka Birds of Prey v traileri odhaľuje silné ženské hrdinky DC Harley Quinn mučí chlapov so živými hyenami. Komiksovka Birds of Prey v traileri odhaľuje silné ženské hrdinky DC 1. októbra 2019, 19:19

Nás ale dnes zaujala informácia pochádzajúca priamo od Margot Robbie. Herečka v hlavnej role sa o snímku stará aj z kreatívneho hľadiska, a tak vedela odpovedať na otázku, či sa v nej dočkáme Jokera v podaní Jareda Leta. Na natáčaní totiž údajne nejaký Joker bol. V rozhovore pre Variety ale tému Robbie uzavrela s tým, že verziu Jokera zo Suicide Squad v Birds of Prey vôbec neuvidíme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia