Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2020, 21:36
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Rihanna zvádza vo valentínskom spodnom prádle svojej značky. Pred vydaním albumu avizuje ďalší dôležitý míľnik v pracovnej kariére

MÓDA RIHANNA
Uložiť Uložené

Značka Savage X Fenty, za ktorou stojí kráska z Barbadosu, predstavuje prvú kolaboráciu.

Rihanna stále pilne pracuje na zveľaďovaní svojej značky spodného prádla Savage X Fenty a teraz predstavuje aj novú valentínsku kolekciu, ktorá je však špeciálna ešte z jedného dôvodu. Ide totiž o vôbec prvú kolaboráciu luxusnej značky s dizajnérom okrem samotnej krásky z Barbadosu. Tá si už tradične zapózovala aj na promo fotografiách, kde máme možnosť vidieť aj kreatívneho návrhára Adama Selmana.

„Neviem si predstaviť nikoho iného ako Adama pre prvú dizajnérsku kolaboráciu značky Savage X Fenty,“ prezradila Rihanna podľa Elle„On je všetkým, čo značka stelesňuje – zábavu, hravosť a to, čomu hovoríme sexy,“ dodala. 

Do predaja sa dostáva až 19 nových kúskov spodného prádla, ktorým Rihanna opäť potvrdzuje myšlienku, ktorú hlásala počas celého roka 2019. Jej cieľom je, aby sa ženy cítili v spodnom prádle Savage X Fenty sebavedomo a aby si vážili svoje telo. 

Odporúčané
Rihanna má hotový ďalší album, ale odmieta ho vydať. Pridala video, ktoré opisuje, ako sa cíti Rihanna má hotový ďalší album, ale odmieta ho vydať. Pridala video, ktoré opisuje, ako sa cíti 23. decembra 2019, 13:51

Pravdepodobne ešte o niečo viac ako samotnú kolekciu očakávajú fanúšikovia speváčky nový album, ktorý je podľa dostupných informácií už vo finálnej fáze. Rihanna má hotové všetky skladby a projekt s potenciálnym názvom R9 je tak na spadnutie. Viac informácií však, žiaľ, zatiaľ nemáme a vieme len to, že chce Riri experimentovať s reggae, nie však tým tradičným, ako ho poznáme dnes. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Editorialist Magazine (@editorialistmagazine),

Domov
Zdieľať
Diskusia