Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2019 o 19:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi bude musieť absolvovať program kontroly duševného zdravia a naďalej spolupracovať s políciou aj po prepustení

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Spolupráca 6ix9ine a federálnej polície ešte neskončila. Po prepustení bude musieť byť nadaľej nápomocný vždy, keď to bude FBI potrebovať.

Portálu TMZ sa podarilo dostať k dokumentom, ktoré napovedajú, čo sa bude diať bezprostredne po tom, ako sa 6ix9ine dostane v novembri 2020 na slobodu. S určitosťou vieme, že bude musieť absolvovať program duševného zdravia, ktorý obnáša návštevu psychológa a taktiež bude musieť byť naďalej stopercentne nápomocný federálnej polícii v prípade, že to bude potrebovať. 

Tekashi sa v stredu dozvedel, že za trestné činy, ktoré spáchal, nedostane pôvodných 47 rokov, ktoré mu hrozili. Súd rozhodol o skrátení trestu na 24 mesiacov, pričom 13 z nich si už od novembra 2018 odsedel. S určitosťou sa pre to dostane na slobodu v roku 2020. 

Aktutálne zavalila rapera vlna kritiky, keďže si mnohí myslia, že je trest neprimerane nízky. Sudca však bral na vedomie skutočnosť, že 6ix9ine pomohol dolapiť celý nebezpečný gang veľmi zásadným spôsobom.

Ozvala sa už aj matka Tekashiho dcéry, ktorá si myslí, že raper v liste pre sudcu klamal, keď tvrdil, že chce byť dobrým príkladom pre ostatných s podobným osudom. Podľa jeho názoru môže byť symbolom, že aj keď sa niekto nechtiac zapletie gangom, existuje cesta späť. Aj keď, nie práve najpríjemnejšia. 

Odporúčané
Tekashi si vo väzení posedí 2 roky, rozhodol súd Tekashi si vo väzení posedí 2 roky, rozhodol súd 18. decembra 2019 o 19:15
Domov
Zdieľať
Diskusia