Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
20. decembra 2019, 7:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zayo má 255 diamantov v zuboch, doma chce veľký bazén. Sleduj nový klip

HUDBA ZAYO
Uložiť Uložené

Zayo si pripomína svoje nedávno vydané EP novým reprezent vizuálom.

Zayo má už síce diamantov v zuboch o niečo viac, keď nahrával skladbu Andre Rose, bolo ich 255. Jeho fanúšikovia sa dočkali nového videoklipu, o ktorý sa postarali tvorcovia z Mushla. Člen FCK THEM nám tak pripomenul svoj nedávny projekt Happy Halloween so štyrmi skladbami, ktorý vydal pri rovnomennej príležitosti.

Vizuál je tradičnou reprezent záležitosťou, Zayo vysvetľuje, čo vlastne Andre Rose je a nechýbajú ani jeho kamaráti a kolegovia z Haha Crew aj FCK THEM. 

V roku 2020 by sme sa mohli dočkať aj ďalšieho albumu od celej košickej crew, v jednom z našich rozhovorov to avizoval Dalyb. Chalani sa prvýkrát spojili na projekte Vlna v roku 2014, vtedy však ešte Zayo nebol plnohodnotným interpretom a nerapoval ani Dalyb. V prípade, že by sa Haha Crew v budúcom roku naozaj spojila, môžeme očakávať zaujímavý počin. A ak počkajú do novembra, určite na ňom budeme počuť aj Tekashiho. 

Odporúčané
Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko 26. septembra 2019, 18:46
Domov
Zdieľať
Diskusia