Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. decembra 2019, 15:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako vyzerá backstage DMS a prečo Separ so Smartom išli na koncert vlakom?

HUDBA DMS SEPAR
Uložiť Uložené

Skupina DMS v rámci vlogov mapuje, ako to vyzerá na MDMS tour s najnovším albumom.

Chalani z DMS nepoľavujú ani tesne pred vianočnými sviatkami a navštevujú ďalšie kluby aj obrovské haly v rámci MDMS Tour s rovnomenným projektom, ktorý uzrel svetlo sveta nečakane ešte počas leta 2019. Separ, Dame a Smart sa rozhodli, že budú svoje zverejniteľné zážitky mapovať aj v rámci vlogov, a tak povolali kameramana s umeleckým menom Ivo Pečivo. 

V treťom pokračovaní máš možnosť vidieť, čo sa za normálnych okolností deje v backstagei členov DMS a ako vyzerá fotenie s fanúšikmi. V niektorých prípadoch to nemala jednoduché jedna ani druhá strana a šikana sa ušla vlastne každému, kto sa v priestoroch pre umelcov nachádzal. 

Na koncert do Prahy išli Separ a Smart vlakom, pričom neoficiálnym dôvodom bolo, že Smart nevie šoférovať a Separ bude na druhý deň po koncerte nepoužiteľný na to, aby si sadol za volant. Opäť nechýba množstvo vtipných hlášok a všetko, na čo sme v prípade tejto skupiny zvyknutí. 

Odporúčané
Fanúšikovia dávajú Separovi na koncerte peniaze. Prečo sa DMS po bratislavskom vystúpení na chvíľu rozpadlo? Fanúšikovia dávajú Separovi na koncerte peniaze. Prečo sa DMS po bratislavskom vystúpení na chvíľu rozpadlo? 6. decembra 2019, 10:35
Domov
Zdieľať
Diskusia