Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2019, 9:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prehovorila mama Juice WRLDa: Bojoval so závislosťou na liekoch, jeho osud môže pomôcť iným

HUDBA
Uložiť Uložené

Podľa matky známeho rapera si majú možnosť ostatní raperi aj široká verejnosť uvedomiť, ako môže dopadnúť závislosť.

V nedeľu zomrel raper Juice WRLD, jeho smrť po záchvate však zatiaľ stále nebola objasnená. Polícia našla v batožine jeho tímu viac ako 30 kíl marihuany a 6 fliaš s kodeínom, zároveň aj jeho okolie priznáva, že bol závislý na rôznych liekoch na predpis. V oficiálnom vyjadrení to potvrdila aj mama zosnulého 21-ročného interpreta, podľa ktorej môže byť osud jej syna pomocou pre všetkých s obdobným problémom.  

„Ako už Juice WRLD odhalil fanúšikom v rámci svojej tvorby, skutočne bojoval so závislosťou na liekoch na predpis. Závislosť nepozná hranice a jej dopad môže prekročiť hranicu u človeka, ktorý s ňou bojuje,“ povedala matka rapera podľa Billboardu. „Dúfame, že diskusia, ktorú začal svojou hudbou a svojím osudom, pomôže ostatným vyhrať ich súboj. Práve to si Juice WRLD želal viac, ako čokoľvek iné,“ doplnila. 

Oficiálna príčina smrti zatiaľ potvrdená nebola a bude sa čakať na pitvu, podľa informácií TMZ však musel prítomný záchranár podať hudobníkovi po záchvate liek, ktorý sa používa pri predávkovaní.

Na tragickú udalosť reagovalo množstvo najlepších v zámorskom hudobnom priemysle, ktorí sa s talentovaným kolegom lúčili. Trippie Redd sa dokonca nechal počuť, že po tomto prípade s drogami definitívne skončí.  

Domov
Zdieľať
Diskusia