Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2019, 22:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Americkí raperi po smrti Juice WRLDa sľubujú, že prestanú brať drogy. Zostanú pri marihuane

NEWS DROGY
Uložiť Uložené

Mladí americkí raperi reagujú na smrť svojho kolegu a medializované informácie o príčine jeho záchvatu.

Pred niekoľkými dňami zomrel populárny raper Juice WRLD, ktorý sa za stále nejasných okolností zadusil na letisku. Od jeho smrti už uzrelo svetlo sveta množstvo nepotvrdených informácií, podľa ktorých mu mali záchvat spustiť drogy. Všetko potvrdí alebo vyvráti až pitva, faktom však zostáva, že v jeho batožine našli policajti viac ako 30 kíl marihuany a šesť fliaš s kodeínom. 

S 21-ročným talentovaným interpretom sa lúčil celý hudobný svet vrátane Drakea alebo The Weeknda a môžeme sa domnievať, že mal pred sebou ešte obrovskú kariéru. Práve drogy sú však v zámorskom rape, obzvlášť medzi mladými reprezentantmi rozšírené a veľa z nich to aj otvorene priznáva. V súvislosti s úmrtím Juice WRLDa jeho ďalší trendujúci kolega Trippie Redd na sociálnych sieťach prehlásil, že prestáva brať všetky drogy s výnimkou marihuany. 

Domov
Zdieľať
Diskusia