Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2019, 11:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Takto vyzerá panelák po explózii plynu v Prešove zvnútra: V plameňoch zhorelo všetko, zostali len holé steny

NEWS
Uložiť Uložené

Polícia Slovenskej republiky zverejnila niekoľko záberov priamo z poškodenej bytovky, v ktorej piatok explodoval plyn.

Polícia Slovenskej republiky na sociálnej sieti zverejnila niekoľko záberov, ktoré pochádzajú z poškodenej bytovky, v ktorej piatok explodoval plyn. Máme možnosť vidieť, ako niekoľko hodín pretrvávajúci požiar zničil absolútne všetko a ostali len holé steny. V niektorých prípadoch dokonca popraskali aj panely, čo súvisí s vyhláseniami statikov o tom, že objekt už nikdy nebude môcť byť obývaný. 

Na mimoriadnej schôdzi bytového spoločenstva vlastníkov bytov na Mukačevskej 7 včera zúčastnení rozhodli, že súhlasia s búraním bytovky, krízový štáb však zatiaľ nemá jasno v tom, či pôjde o kompletnú demoláciu alebo budú rozoberať len niekoľko poschodí. 

Odporúčané
Slováci vyzbierali obetiam tragédie v Prešove stovky tisíc, firma ponúka postele zadarmo. Čo sa udialo od explózie o 12:12:52? Slováci vyzbierali obetiam tragédie v Prešove stovky tisíc, firma ponúka postele zadarmo. Čo sa udialo od explózie o 12:12:52? 8. decembra 2019, 10:31

Podľa primátorky Prešova bude potrebné panelák čo najskôr zbúrať, pretože hrozí, že spadne. „Vzhľadom na to, že sa blížia sviatky a statika budovy je taká poškodená, že hrozí zrútenie v ktorýkoľvek deň, chceme, aby to boli dni, nie týždne ani mesiace,“ povedala Turčanová podľa Korzára.

Krízový štáb bude zasadať aj dnes, kedy by sa malo definitívne o osude miesta tragickej udalosti rozhodnúť. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia