Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2019, 7:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine s políciou spolupracoval ešte pred zatknutím, ako dieťa sa živil dílovaním drog. Polícia zverejnila informácie z obžaloby

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Ešte pred tým, ako prebehne Tekashiho hlavné pojednávanie, sme sa dozvedeli zopár zaujímavých informácií.

Portál Complex sa tesne pred kľúčovým 18. decembrom dostal k oficiálnej obžalobe, ktorá presne popisuje, ako prebiehalo celé vyšetrovanie od prvého dňa až po moment, kedy bol dúhový Tekashi prokuratúrou označený za kľúčového svedka, ktorý výrazným spôsobom pomohol k dolapeniu celého gangu Nine Trey. 

Z dokumentov vyplýva, že 6ix9ine vedel, že bude zatknutý. Médiá už dávnejšie informovali o nahratom telefonáte medzi dvoma členmi gangu, ktorí sa bavili o likvidácii rapera. Keďže FBI telefóny účastníkov odpočúvala, okamžite informovali aj 6ix9ine. Ten však vtedy ochranu odmietol. Deň na to už bol za mrežami a hrozilo mu 47 rokov vo väzení. Informácie o zločineckej skupine však polícii poskytol ešte v čase, keď bol na slobode. Podľa spisu už v tom čase niektorých identifikoval a priradil prezývky k civilným menám. 

Z dokumentu sa ďalej dozvedáme, že Tekashi si kupoval zbrane v hodnote 200 až 300 dolárov a drogy díloval už ako mladý chlapec. V tom čase sa snažil predať malé množstvo heroínu, zastavila ho však polícia. 

Najdôležitejšie je, že prokuratúra konštatuje, že práve jeho spolupráca z veľmi veľkej časti pomohla dolapiť celý gang. Práve táto okolnosť môže zabezpečiť raperovi slobodu ešte tento rok. Viac sa dozvieme 18. decembra. 

Odporúčané
5 vecí, ktoré bude musieť 6ix9ine spraviť bezprostredne po prepustení z väzenia, aby jeho udavačstvo nebolo zbytočné 5 vecí, ktoré bude musieť 6ix9ine spraviť bezprostredne po prepustení z väzenia, aby jeho udavačstvo nebolo zbytočné 15. novembra 2019, 16:23
Domov
Zdieľať
Diskusia