Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2019, 23:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zaslúži si šou Instaqueen Zuzany Plačkovej pokračovanie? Prvý diel odhalil jej život v luxuse aj hádky a súkromie

NEWS ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Televízia JOJ zaplatila veľa peňazí, aby mohla natočiť, ako žije Zuzana Plačková. Stojí táto šou za tvoju pozornosť?

Zuzana Plačková prekvapila pred pár dňami celé Slovensko, keď oznámila, že sa s televíziou JOJ dohodla na natáčaní reality show, ktorá bude výhradne o nej. Nový formát s názvom Insta Queen vznikol s cieľom mapovať život úspešnej influencerky, ktorá si dokáže bez problémov zarábať na luxusný život len vďaka komerčným príspevkom na sociálnych sieťach. 

Presvedčili ju peniaze, sama sa však nechala počuť, že sa jej do veľkej miery splnil televízny sen. „Okrem tej šou by som pokojne nemusela pracovať na ničom inom. Nie je to málo, za pár tisíc by som to určite nerobila,“ odpovedala pre Refresher Zuzana Plačková na otázku, akú sumu jej Jojka ponúkla. Zatiaľ bol natočený len jeden testovací diel, ktorého cieľom bolo overiť, aký záujem budú mať Slováci o tento experiment. 

Odporúčané
Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) 27. novembra 2019, 11:51

Už v úvode debutového dielu sme vedeli, že sa budeme musieť zmieriť aj s tažšie znesiteľnými momentmi, z ktorých bolo jasné, že Zuzana a televízia do istej miery program inscenovali, aby sa dialo niečo zaujímavé.

Najprv nám boli predstavené tri najlepšie kamarátky známej influencerky, ktoré zároveň dostali priestor opísať Plačkovú zo svojej perspektívy. Je podľa nich prirodzená, prostoreká a spontánna, čo mala potvrdiť aj následná aktivita. Zuza zdvihla telefón, zavolala kamošovi a do pár minút už limuzína viezla štvoricu dievčat do Talianska, čo malo byť pre tri kamošky veľké prekvapenie. Náhodou boli všetky zbalené v prípade, že by sa niečo podobné udialo. 

Hlavné aktérky sa najedli na pumpe a následne si už užívali more, ubytovanie v prezidentskom apartmáne a raňajky priamo na izbu. 

Zaslúži si show Insta Queen Zuzany Plačkovej pokračovanie? Prvý diel odhalil jej život v luxuse aj hádky a súkromie
Zaslúži si show Insta Queen Zuzany Plačkovej pokračovanie? Prvý diel odhalil jej život v luxuse aj hádky a súkromie

Zuzana rozdávala počas celého dielu tipy pre influencerov, prezradila napríklad to, kedy je podľa nej najlepší čas na pridávanie fotiek a ako natáča videá. Namiesto historických pamiatok si dievčatá v Benátkach užívali viac nákupy v značkových obchodoch, väčšinu nudných momentov prvého dielu zachránil aspoň hlas komentátora a jeho vtipné poznámky. 

Debutový diel hlavná hviezda šou využila aj na to, aby viac predstavila seba, svoj instagramový profil aj súkromný život vrátane manžela. Práve jeho prítomnosť aspoň trochu oživila inak relatívne nudný zájazd bez konkrétneho cieľa. Vulgárny a miestami nevychovaný René priniesol síce nie práve najvkusnejší humor, podľa manželského páru však práve toto ich správanie odráža realitu. 

Ak bude chcieť Zuzana Plačkova zaujať aj v ďalších dieloch, bude musieť vymyslieť atraktívnejší program pre seba aj svoje okolie. Aby celý formát neostal dlžný nič svojmu názvu, televízia JOJ by mala zvážiť ako ešte viac prepojiť šou so sociálnou sieťou. 

Odporúčané
 „Chcem si nájsť takú manželku." Mladých Slovákov sme sa pýtali, prečo sledujú influencerov ako Plačková, Separ, Dalyb či Moma „Chcem si nájsť takú manželku." Mladých Slovákov sme sa pýtali, prečo sledujú influencerov ako Plačková, Separ, Dalyb či Moma 5. mája 2019, 16:48
Anketa:
Prijal by si ďalšie časti Insta Queen?
Áno
Nie
Áno
29 %
1757 Hlasov
Nie
71 %
4250 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia