Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. novembra 2019, 11:33
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Polícia postupuje vo vyšetrovaní vraždy Violy Macákovej. Vrátili sa do prístavu, komunikujú s ľuďmi, s ktorými bola v kontakte

NEWS BRATISLAVA VRAŽDA
Uložiť Uložené

Polícia sa k vražde stále nemôže plnohodnotne vyjadriť.

O prípade Violy Macákovej sme ťa informovali hneď, ako správy o jej hroznej smrti potvrdila polícia. Od nájdenia jej tela prešli presne dva týždne a policajti sa opäť vrátili na miesto, kde našli jej telo, do bratislavského prístavu, informuje Nový čas.

Odporúčané
Mladú Slovenku v Bratislave dobili na smrť. Obeť bola zrejme aj znásilnená Mladú Slovenku v Bratislave dobili na smrť. Obeť bola zrejme aj znásilnená 18. novembra 2019, 15:55

Ohľadom smrti, ktorá otriasla celým Slovenskom je stále veľa nejasností. Polícia verejnosti nemôže poskytnúť všetky informácie, kým nebudú mať páchateľa. Ten by tak vedel, aký postup polícia robí a mohol by sa aj naďalej kryť. Písali sme ti aj o hoaxe, ktorý ovládol slovenský internet. Okolo smrti sa tak vytvorilo omnoho viac ruchu a celý incident je zahmlený ešte o kúsok viac.

 

Polícia postupuje vo vyšetrovaní vraždy Violy Macákovej. Vrátili sa do prístavu, komunikujú s ľuďmi, s ktorými bola v kontakte
Zdroj: facebook.com/viola.macakova

Nový čas informuje, že polícia stále nevie, kde má Viola osobné veci, ako sa do prístavu dostala a ani motív vraha. Policajti preto preverujú skutočne všetko, čo majú k dispozícii. Jedna z množstva verzií je, že učiteľku páchateľ napadol práve v areáli. Dá sa teda povedať, že je len otázkou času, kedy polícia požiada súd o povolenie na prehliadku prístavu.

To, že sa policajti snažia zistiť naozaj všetko, čo sa dá, pre Nový čas potvrdil aj Pastor Vladimír Žák, člen Apoštolskej cirkvi - Otcov dom. Ten povedal, že s ním polícia komunikovala, ale k situácii sa vyjadriť nemôže. Pastor ďalej tvrdí, že polícia sa postupne stretáva s každým, kto sa s Violu za posledné týždne stretol a hľadá tak odpovede.

Domov
Zdieľať
Diskusia