Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2019, 10:19
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Elon Musk sa opäť snaží ľudí ohromiť, zverejnil video, ako Cybertruck bez problémov ťahá Ford F150 do kopca

TECH ELON MUSK TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Prichádza aj s vysvetlením, prečo oceľová guľa rozbila okná Cybertrucku.

Len pred pár dňami Elon Musk predstavil nový Cybertruck. Pri predstavovaní novej Tesly chceli predviesť poriadnu show, čo sa nakoniec veľmi neoplatilo, ako sme ti už hovorili.

Odporúčané
Tesla Cybertruck má mať nerozbitné sklá. Rozbili ich už na živej prezentácii Tesla Cybertruck má mať nerozbitné sklá. Rozbili ich už na živej prezentácii 22. novembra 2019, 10:35

V krátkosti ti to však zhrniem, Elon Musk vyzdvihoval karosériu auta, mala byť totiž mimoriadne odolná a poskytnúť tak ľuďom vo vnútri „ultimátnu ochranu“. Do dverí auta tak nechal mlátiť kladivom, čo auto ustálo.

Rovnako tvrdil, že okná nového vozidla sú nerozbitné. Nechcel ostať len pri tomto tvrdení, a preto sa rozhodol, že aj to publiku dokáže. Do okien Cybertrucku nechal hodiť oceľovú guľu. Tá okná okamžite rozbila.

Po tomto predstavení sa žiadalo problém nejak vyžehliť. Elon Musk na Twitter uverejnil video, ako tesne pred predstavením do okien hádžu rovnakú guľu a okno guľu jednoducho odrazilo. Neskôr uverejnil video, ako jeho nový Cybertruck bez problémov ťahá Ford F150, ktorý ide druhým smerom, hore kopcom, informuje NBC.

Po tom, čo sa počas show rozbili okná, Elon očividne nemal odpovede. Smial sa a sám hovoril, že tomu nerozumie, vraj na okná predtým hádzali aj kuchynský dres a okno to ustálo. Dnes už má odpoveď na to, prečo sa okno rozbilo.

Odporúčané
Keď kovová guľa zničila okno Cybertrucku, Elon Musk prišiel o necelú miliardu. Teraz zverejnil video, ktoré dokazuje nerozbitnosť Keď kovová guľa zničila okno Cybertrucku, Elon Musk prišiel o necelú miliardu. Teraz zverejnil video, ktoré dokazuje nerozbitnosť 24. novembra 2019, 10:17

Mlátenie kladivom spôsobilo, že sa rozbila spodná časť skla. Preto sa oceľová guľa neodrazila,“ píše na svojej sociálnej sieti. „Najprv sme mali hodiť oceľovú guľu a až *potom* mlátiť kladivom.“

Domov
Zdieľať
Diskusia