Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2018, 11:02
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Modelka si myslela, že letí na fotenie. Na ostrove ju však čakal priateľ so žiadosťou o ruku

Uložiť Uložené

Ďalšia Victoria's Secret modelka tak čoskoro vlezie pod chomút.

Život modeliek je naozaj hektický. Lietajú z jedného fotenia na druhé a to niekedy doslova. Kto aspoň trochu sleduje svet modelingu, tak vie, že bežný deň modelky sa odohráva aj v troch mestách naraz. Pre 24-ročnú modelku Devon Windsor preto nebolo ničím nezvyčajným, keď ju povolali do práce na luxusný ostrov a rovno po ňu poslali lietadlo

Bahamy sú pre modelky z Victoria's Secret, ktorou je aj krásna Devon, častou pracovnou destináciou, a tak jej určite neprišlo nič podozrivé. Keď sa však vyklonila z okna a uvidela toto..

.. pochopila, že o pár sekúnd zažije najlepší deň svojho života. Na piesočnatej pláži ju už čakal priateľ Johnny Dex s obrovským prsteňom a otázkou na perách. Devon samozrejme povedala áno a fotky z tohto čarovného dňa zavesila na svoj Instagram.

Devon a Johnny tvoria pár cez dva roky a vždy vyzerali viac než zamilovane. Zatiaľ čo o modelke si všetko zistíte na internete, o jej priateľovi sa toho moc nevie. Nie je to teda žiadna celebrita, ale rozhodne to nie je ani žiadny chudák, keď si mohol dovoliť zásnuby na Bahamách so súkromným lietadlom a prekrásnym prsteňom.

Devon vo svojom zásnubnom príspevku napísala, že už sa nemôže dočkať, keď si Johnnyho vezme za manžela. Svadby, ktorá bude plná očarujúcich modeliek, sa snáď dočkáme do roka a do dňa. Devon bude po boku svojho kubánskeho snúbenca určite prekrásna nevesta!

Domov
Zdieľať
Diskusia