Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2019, 14:52
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Kaderníka Cristiana Ronalda našla upratovačka mnohonásobne dobodaného v jeho hotelovej izbe

NEWS CRISTIANO RONALDO SMRŤ
Uložiť Uložené

Upratovačka scénu opísala ako masaker.

Muža, ktorého našla upratovačka mŕtveho na hoteli v Zürichu, už identifikovali. Je to Ricardo Marques Ferreira, vlasový stylista Cristiana Ronalda. Našli ho v piatok poobede na jeho posteli s viacerými bodnými ranami, informuje newsweek.

 

Kaderníka Cristiana Ronalda našla upratovačka mnohonásobne dobodaného v jeho hotelovej izbe
Zdroj: facebook/Ricardo Marques Ferreira

Upratovačka, ktorá ho našla, tvrdí, že sa chystala upratať jeho izbu, keď ho našla. Scénu opísala ako: „masaker“. „Ležal na posteli, všade bola krv a v tele mal viac rán,“ povedala. Dodala, že v izbe bol výrazný zápach alkoholu. Na recepcii neskôr priznali, že im volalo viac hostí so sťažnosťou na hluk, ktorý vychádzal z ich izby.

Vražedná zbraň sa na mieste nenašla, no odvtedy polícia už zatkla jedného podozrivého, ktorý je podľa všetkého z Brazílie. Zatiaľ k incidentu nebol vydaný žiaden oficiálny komentár, miestna polícia len potvrdila, že sa to stalo. Nevieme ani motív činu, polícia vo vyhlásení tvrdí, že všetko je predmetom vyšetrovania.

Odporúčané
Cristiano Ronaldo sa rozplakal, keď mu ukázali video jeho otca rok pred tým, ako zomrel na následky alkoholizmu Cristiano Ronaldo sa rozplakal, keď mu ukázali video jeho otca rok pred tým, ako zomrel na následky alkoholizmu 16. septembra 2019, 11:47
Domov
Zdieľať
Diskusia