Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2019, 10:49
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Podľa expertky na sex je najlepším vianočným darčekom pre tvojho partnera možnosť podviesť ťa

NEWS VIANOCE
Uložiť Uložené

Hovorí, že v skutočnosti ide o záchranu vzťahu.

Asi sa všetci zhodneme na tom, že Vianoce sú krásna, no zároveň veľmi drahá časť roka. Darčeky vedia skutočne siahnuť hlboko do peňaženky, expertka na sex však prichádza s úplne novým nápadom, ktorý je navyše zadarmo, informuje ladbible. Neušetrí ti peniaze za všetky darčeky, no minimálne na parterovi minieš peňazí podstatne menej.

 

Expertka na sex tvrdí, že najlepším vianočným darčekom pre tvojho partnera bude, ak mu dáš možnosť podviesť ťa
Expertka na sex tvrdí, že najlepším vianočným darčekom pre tvojho partnera bude, ak mu dáš možnosť podviesť ťa Zdroj: pixabay

Wednesday Martins je presvedčená, že najlepší darček pre partnera, je dohoda, že jeden z vás, alebo obaja sa môžete bez akýchkoľvek následkov vyspať s niekým iným. Dodáva, že takýto darček by mali dostať najmä ženy: „Vieme, že dlhodobé vzťahy sú náročnejšie pre ženy než pre mužov. Mnoho expertov sa zhodlo na tom, že monogamia je pre ženy ťažšia."

Sexuologička hovorí, že je dokázané, že mužská vášeň k jednej žene pomaly ubúda po dobe siedmich rokov, zatiaľ čo ženská vymizne niekde medzi rokom, až štyrmi, v závislosti od konkrétnej ženy.

Preto hovorí, že skutočným darčekom by ani nebola možnosť podviesť, ale záchrana vzťahu. Je podľa nej normálne uvedomiť si, že vášeň zo vzťahu vypršala a zachrániť sa od rozchodu či rozvodu týmto jednoduchým riešením.

Odporúčané
Mladí ľudia majú čoraz menej sexu. Niektorí radšej uprednostnia Netflix Mladí ľudia majú čoraz menej sexu. Niektorí radšej uprednostnia Netflix 5. augusta 2019, 21:52
Domov
Zdieľať
Diskusia