Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2019, 18:24
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Japonskí záchranári našli telo. Možno je to muž, ktorý svoj výstup na vrch Fuji vysielal naživo. Kamera zachytila aj jeho pád

NEWS JAPONSKO
Uložiť Uložené

Záchranári po streamerovi začali pátrať po tom, čo jeho pád nahlásili diváci.

Záchranári v Japonsku pátrali po mladom youtuberovi s meno TEDZU, ktorý naživo vysielal svoj výstup na posvätnú horu Fuji. Na kameru zachytil aj to, ako sa pošmykol a spadol, jeho diváci preto zavolali pomoc. O prípade píše CNN.

Dostal sa asi až na vrchol

Vo videu vidieť, že sa muž dostal veľmi vysoko: okolo neho sú oblaky a pod nohami má ťažký sneh. V období, keď je Fuji zahalená snehom, úrady odporúčajú, aby na horu nikto neliezol., pretože je to veľmi nebezpečné. Odvážny mladík toto upozornenie ignoroval, vo videu podľa CNN zaznie aj jeho pochybnosť o tom, či je vôbec na správnej ceste.

Odporúčané
Na Mount Everest nebude môcť vystúpiť hocikto. Kvôli minuloročným tragédiám zaviedli sprísnené pravidlá Na Mount Everest nebude môcť vystúpiť hocikto. Kvôli minuloročným tragédiám zaviedli sprísnené pravidlá 15. augusta 2019, 8:33

V posledných minútach vysielania sa podľa Daily Mail sťažuje na zimu, hlboký sneh a strmý svah. Nižšie si môžeš pozrieť video zachytáva, ako sa horolezec pošmykne a padá.

V istej chvíli muž skríkne a spadne. Jeho diváci okamžite zavolali záchranku, ktorá o deň neskôr našla vo výške 3000 m telo nejakého muža. Zatiaľ ho neidentifikovali, nie je teda isté, či je to youtuber alebo niekto iný.

Domov
Zdieľať
Diskusia