Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2015, 1:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mad Max v nových záberoch definuje pojmy chaos a deštrukcia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Mediálna masáž pre Mad Maxa s Tomom Hardym vrcholí! Máme tu hneď tri nové videá s kopou nových záberov pripomínajúc nám, že táto jazda bude skutočne šialená!

Režisér George Miller sa po nútenom oddychu zvanom Happy Feet 1 a 2 opäť vracia k svojmu stratenému dieťaťu. Séria Mad Max mala nepochybne pokračovať už dávno, no plánovanie, presviedčanie štúdia a samotná realizácia boli mimoriadne náročné. Ako sa však pozeráme na trailery, je nám jasné, že nebyť Rkového hodnotenia (mládeži neprístupné), celkom možno by Fury Road získalo v kinách státisíce miliónov. Nuž, my budeme dúfať, že sa aj napriek Rku štúdio buchne po vrecku, pretože toto vyzerá na skutočne šialenú, no zároveň extrémne zábavnú jazdu!

Podľa všetkého bude Mad Max akčná a hlavne maximálne adrenalínová prechádza post-apokalyptickým svetom s úžasnými hercami, skvelým CGI, brutálnou akciou, no dúfame, že aj príbehom, o ktorý by sa všetky tieto faktory opierali. Z neho nevieme prakticky nič, keďže promo kampaň sa sústreďuje na prvé slovíčko v názve filmu, a teda na „Mad“. Druhé slovíčko, konkrétne Max, zatiaľ ostáva pokryté rúškom tajomstva. Nejako extrémne mi to však nevadí. S tým, že sa pred strieborným plátnom kvalitne zabavím aj v prípade absencie chvályhodného príbehu, som sa zmieril už dávno. 

Okrem Hardyho hrajú Charlize Theron (Prometheus), Nicholas Hoult, Rosei Huntington-Whiteley (Transformers: Dark of the Moon) a veterán Hugh Keays-Byrne. Ak chcete o filme vedieť viac, klikajte sem. Premiéra už 14. mája. Teraz už k sľúbenej materiálovej náloži. Pre vaše dobro vám ale odporúčame videám sa vyhnúť a tých 45 dní už vydržať. Bude to totiž stáť za to!

Mad Max v nových záberoch definuje pojmy chaos a deštrukcia

Domov
Zdieľať
Diskusia