Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2015, 0:26
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Trankova Fantastická štvorka pritvrdzuje, okrem Human Torcha si zalieta aj niekto iný

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nový medzinárodný trailer nám ukazuje pár sekúnd nových záberov, odhaľujúc najmä fakt, že Sue Stormová dokáže lietať!

Prešli cca dva mesiace, odkedy sme dostali vôbec prvý pohľad na Trankov reboot Fantastickej štvorky, ktorá jednoducho aj fantasticky vyzerá. Nedá sa nevšimnúť si komornejší a psychologickejší pohľad na hlavných hrdinov žijúcich v autentickom prostredí 21. storočia. Sociálne problémy, vývin charakterov postáv a tak trochu temnejší atmosférický pohľad na prvú marvelácku rodinku je pre Fox čiernym koňom ich komiksového sveta. Dnešný trailer odhaľuje síce len pár nových záberov, no 4 mesiace pred premiérou nám naznačuje, že mediálna kampaň by mohla začať už čoskoro v plnom prúde. Rozhodne by sme sa nebránili druhému plnohodnotnému traileru. Z toho dnešného vieme akurát to, že Sue Stormová dokáže lietať, čo možno prekvapí fanúšikov originálnych dvoch filmov. Pokiaľ si pamätám správne, v komiksoch to dokáže tiež. 

Premisa bude naoko jednoduchá. Hlavní hrdinovia sa dostanú do dimenzie, v ktorej sa im diametrálne zmenia fyzické vlastnosti ich tiel. Musia sa zmieriť so svojou novou identitou a začať spolupracovať ako tím, aby ochránili Zem. Fantastic Four sa odohrá v rovnakom svete, ako príbehy X-Men, avšak len tie súčasné, takže na crossover s mladými verziami mutantov môžeme zabudnúť. Prvá veľká marvelácka rodina sa opäť postaví Doomovi, ktorého pôvod bude taktiež pozmenený. Premiéra je stanovená na 6. august 2015. Pre viac informácií a detailov klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia