Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2015, 9:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Spectre, najnovšia Bonda, konečne ponúka spŕšku akcie v nových záberoch

FILMY A SERIÁLY DANIEL CRAIG
Uložiť Uložené

Režisér Sam Mendes sa odhodlal a konečne vypustil do sveta aj akciu, ktorou je James Bond tak preslávený.

Po prvom traileri, ktorý nás navnadil na atmosféru po Skyfall, tu konečne, pol roka pred premiérou, máme aj ukážku akcie. Nám ostáva len čakať, kedy sa toho odhalí viac. Za kamerou stojí Hoyte van Hoytema, dvorný kameraman Chrisa Nolana, takže v tomto bode môžeme ostať pokojní. Film má obsahovať dve veľké ačkné sekvencie. Jedna bude v horách na zasneženom svahu, tá druhá v uliciach Ríma. Režisér Sam Mendes dokonca sľubuje aj niečo ako najlepšiu automobilovú naháňačku vôbec (vyjadrenia ešte pred premiérou Mad Maxa). 

Bond sa opäť púšťa do akcie na vlastnú päsť, zatiaľ čo M (Ralph Fiennes) bojuje o záchranu tajnej služby na politickom bojisku. Agenta 007 dostihne minulosť a s ňou spojená zakódovaná správa, ktorá ho privedie k tajnej organizácii Spectre. Tej bude pravdepodobne veliť Oberhauser (Christoph Waltz), aj keď isté leaky tvrdili, že okrem neho sa dočkáme ešte jedného záporáka stojaceho nad všetkými ostatnými. Najnovšie správy zase tvrdia, že Waltz hrá niekoho úplne iného, takže sme len radi, ak nás snímka prekvapí. 

Spectre, najnovšia Bonda, konečne ponúka spŕšku akcie v nových záberoch

Zahrajú si Daniel Craig čoby James Bond, Ralph Fiennes ako M, Dave Bautista (Drax z Guardians) ako Mr. Hinx, Léa Seydoux bude Madeleine Swann aka nová Bondgirl, Monica Bellucci ako Lucia Sciarra, Stephanie Sigman bude zase ďalšia pôvabná žena menom Estrella. Uvidíme aj Naomie Harris ako Moneypenny, no nezabudne sa ani na Bena Whishawa, mladého technika s gadgetmi. V neposlednom rade sa potom predstaví ako záporák po Javierovi Bardemovi zo Skyfall úžasný Christoph Waltz. James Bond: Spectre dorazí do slovenských a českých kín 5. novembra 2015

Domov
Zdieľať
Diskusia