Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2015, 23:21
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ďalší skvelý trailer pre American Ultra s hlavnou hviezdou Twilightu a Batman v Superman

FILMY A SERIÁLY KRISTEN STEWART
Uložiť Uložené

Akčná komédia American Ultra s Jessem Eisenbergom a Kristen Stewart opäť vnadí na augustovú premiéru.

Dej akčnej komédie s Jessem Eisenbergom a Kristen Stewart hovorí o tom, ako sa americká vláda už od 50. rokov snaží tajne vycvičiť geniálnych zabijakov, ktorých môžu kedykoľvek aktivovať. To sa aj stane, a tak sa Mike (Eisenberg), ktorý žije v malom mestečku spolu s priateľkou Phoebe (Stewart), musí zmieriť s tým, že ho dobehla minulosť. Niečo sa ale pokazí a spiaci vrah nefunguje tak, ako by mal. Ak chce teda prežiť, musí prekonať všetko, čo mu bude stáť v ceste. Trailer ponúka pár hlášok, pár zábavných scén a originálnych akčných záberov, takže osobne dúfam, že to bude veľmi príjemná oddychovka. 

O réžiu sa postará Nima Nourizadeh (Project X), scenár pochádza z pera Maxa Landisa(Chronicle) a okrem vyššie spomínaných protagonistov si zahrajú aj Walton GogginsConnie BrittonBill Pullman a Tony Hale. Premiéra je naplánovaná na 21. augusta 2015

Domov
Zdieľať
Diskusia