Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2016, 22:41
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

The Conjuring 2 od Jamesa Wana straší na prvých obrázkoch

FILMY A SERIÁLY HOROR HORORY
Uložiť Uložené

K premiére ešte ďaleko, ale o novom Conjuringu sa dozvedáme čoraz viac.

Dobrá správa pre všetkých hororových fanúšikov. Síce kvalitných duchárskych filmov každým rokom ubúda, stále sa medzi nimi nájde nejaký, ktorý nás nastraší. Jedným z nich bude aj pokračovanie strašidelnej lahôdky The Conjuring od Jamesa Wana, ktorú uvidíme v kinách už v júni. Filmu sme sa už venovali tu a spomenuli sme ho aj v najočakávanejších hororoch roku 2016. Aby som sa neopakoval s príbehom, prejdeme rovno k veci. Na internet sa dostali nové fotky a tentokrát sa netočili len okolo ústredného dua - manželov Warrenovcov.

The Conjuring 2 od Jamesa Wana straší na prvých obrázkoch

Čo sme o príbehu ešte nevedeli? Mladé dievča menom Janet (Madison Wolfe) je jednou zo štyroch súrodencov osamotenej matky Peggy Hodgson. Nevieme, o ktorú scénu ide, ale vidíme jej vyblednutú tvár zízajúcu pred seba silne kontrastujúcu s jej červeným oblečením a niečo dočinenia má aj neporiadok za ňou. 

Podľa Wana, paranormálne javy, ktoré postihli rodinu Hodgesonových, sú vo svete asi najviac zdokumentované a stali sa veľkým terčom medií. Rodina žila v mestečku Enfield v neskorých sedemdesiatych rokoch. Dve zo štyroch detí, obe dcéry, vraj počuli klopanie na steny a démonické zvuky a údajne videli nábytok pohybujúci sa samovoľne. Tieto incidenty nakoniec viedli k posadnutiu jednej z dvoch dievčat. Takýchto námetov sme videli už veľa, tak uvidíme, s čím originálnym príde Wan tento raz. Na instagram zavesil pár fotiek z natáčania.

 

Welcome to #conjuring2. Some of the most sumptuous photography of my films. Excited to jump into edit/post!

A photo posted by James Wan (@creepypuppet) on

 

In between shots to pose with the coolest cats - Simon McBurney, Patrick and Vera. #Marylebone #theconjuring2

A photo posted by James Wan (@creepypuppet) on

 

I bring my crane into every pub I visit. #warringtonhotel #london #conjuring2

A photo posted by James Wan (@creepypuppet) on

 

We're back, baby!!! With Patrick and Vera on the set of #theconjuring2.

A photo posted by James Wan (@creepypuppet) on

Domov
Zdieľať
Diskusia