Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2016, 10:32
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Ridley Scott prezradil, koľko rokov bude deliť udalosti Promethea a Alien: Covenant

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ridley Scott ostáva vo vesmíre a už o mesiac začne nakrúcať pokračovanie Promehtea.

Nechceme pôsobiť kontraproduktívne a preto vám miesto opätovného servírovania starých informácií povieme len tie nové. Samozrejme, všetko, čo o pokračovaní Promethea (aj vy stále čakáte na director's cut?) potrebujete vedieť, nájdete v tomto našom obšírnom článku, pričom nezabúdame ani na nedávnu informáciu týkajúcej sa legendárneho Xenomorpha. Synopsa hovorí o kolonizačnej lodi menom Covenant, ktorá na ceste k odľahlej planéte na vzdialenej strane galaxie objaví niečo, o čom si myslí, že je nezmapovaný raj. V skutočnosti však ide o temný a nebezpečný svet s jedným obyvateľom, androidom Davidom (Michael Fassbender). Ten ako jediný totiž prežil zatratenú expedíciu Prometheus.

Ridley Scott prezradil, koľko rokov bude deliť udalosti Promethea a Alien: Covenant

Tu sa nám naskytajú dve dôležité otázky, čo sa stalo s doktorkou Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) a koľko rokov po udalostiach prvého filmu sa bude Covenant odohrávať? Tú prvú si Ridley zatiaľ stráži rovnako ako Marvel fotografie nového Spider-Mana, no na druhú poskytla odpoveď Janty Yates, Scottova dlhoročná kostýmová dizajnérka, ktorá sa postarala napríklad aj o kostýmy pre Gladiátora či posledného Marťana. Keď hovorila, že vo filme uvidíme len dva skafandre (jeden nový a Davidov starý a poškodený) tak prezradila, že prvý diel plánovanej trilógie nás posunie až o 10 rokov od predchádzajúceho filmu!

Čo všetko to bude v konečnom dôsledku znamenať nie je jasné, budeme si musieť počkať na ďalšie nové info, ktoré dorazí pravdepodobne počas začiatku nakrúcania tejto snímky, ktoré je naplánované na február. Premiéry sa dočkáme 6. októbra 2017. 

Ridley Scott prezradil, koľko rokov bude deliť udalosti Promethea a Alien: Covenant

Domov
Zdieľať
Diskusia