Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2016, 23:40
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Netflix oficiálne potvrdil, že Jessica Jones dostane druhú sériu

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Budúca členka The Defenders, ktorá si nedávno odkrútila svoju debutovú sériu, hlási návrat.

Je to oficiálne! Divácky veľmi kladne prijatý seriál s názvom Jessica Jones (našu recenziu si môžete prečítať tu), ktorý po skvelom Daredevilovi opäť zastrešila streamovacia spoločnosť Netflix, dostane aj sériu druhú. Po takom úspechu síce bolo oznámenie pokračovania iba otázkou času, dnes to však máme konečne potvrdené čierne na bielom a môžme sa tak tešiť na ďalšiu exkurziu do duše tejto neopozeranej superhrdinky. Aj keď zatiaľ nevieme, kedy sa začne natáčať a o čo v príbehu pôjde, podľa slov hlavnej predstaviteľky, Krysten Ritter, môžeme konštatovať, že sa bude so svojimi vnútornými démonmi vysporiadavať aj naďalej. Dopredu upozorňujeme, že nasledujúce riadky obsahujú spoilery a prezrádzajú dej prvej série. Pokiaľ ste teda seriál ešte nevideli, čítať ďalej vám neodporúčame:

Zabitie Kilgrava síce predstavovalo koniec tejto kapitoly, čo to však znamená pre Jessicu? Všetka tá bolesť a trauma, ktorými si prešla, sa len tak jednoducho nevyparia. Nezmiznú iba kvôli tomu, že je Kilgrave mŕtvy. On bol jej motorom a zároveň aj dôvodom, prečo každý deň opúšťala svoj byt. Čo bude teda nasledovať? Ako sa dokáže vysporiadať s 'úspechom'? Ako sa pohne ďalej, keď sa už prestala nenávidieť? A ako využije celý svoj potenciál? Bude zaujímavé sledovať to.

Domov
Zdieľať
Diskusia