Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2016, 22:38
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Režisérka oscarovej snímky The Hurt Locker, Kathryn Bigelow, chystá ďalší počin. Čo zatiaľ vieme?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po strednom východe v Zero Dark Thirty nás tentokrát čaká príbeh, odohrávajúci sa na pozadí skutočných udalostí z Detroitu.

Oscarovú Kathryn Bigelow (Point Break, K-19: The Widowmaker, Zero Dark Thirty), jednu z najznámejších žien na režisérskom poste, ktorej sa navyše snímkou The Hurt Locker z roku 2008 podarilo takmer totálne ovládnuť udeľovanie cien Akadémie, určite netreba bližšie predstavovať. Keďže nás už niekoľko rokov dokáže pravidelne zásobovať veľmi kvalitnými záležitosťami, je jasné, že ak oznámi práce na nejakom novom projekte, svet jednoducho počúva. A nie je tomu inak ani tentokrát. Jej nadchádzajúci film je síce stále zahalený pomerne veľkým rúškom tajomstva, niekoľko málo informácii však vieme už dnes.

Režisérka oscarovej snímky The Hurt Locker, Kathryn Bigelow, chystá ďalší počin. Čo zatiaľ vieme?

Kathryn Bigelow a Mark Boal počas natáčania Zero Dark Thirty

Dočasný pracovný názov tohto počinu je Untitled Detroit Project a pôjde o kriminálnu drámu, ktorá sa bude odohrávať na pozadí ničivých detroitských nepokojov z roku 1967. Réžie sa chopí samozrejme Kathryn, scenár napíše Mark Boal (Zero Dark Thirty, The Hurt Locker) a čo sa týka financií, o tie sa postará produkčná spoločnosť Annapurna Pictures. Kasting by sa mal spustiť v priebehu niekoľkých najbližších mesiacov, pričom natáčanie samotné je predbežne naplánované na toto leto. Ak sa teda podarí dodržať premiéru v roku 2017, uvidíme snímku presne 50 rokov od vyššie spomínaného incidentu. Žiaľ, na ďalšie novinky si budeme musieť počkať.

Domov
Zdieľať
Diskusia