Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2016, 14:06
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pôvabná Rebecca Ferguson z Rogue Nation dostala hlavnú úlohu v sci-fi s názvom Life

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Chystané vesmírne dobrodružstvo, ktoré napíšu scenáristi očakávaného Deadpoola, poteší vďaka švédskej kráske nejedno mužské oko.

Krásna Švédka Rebecca Ferguson, ktorá nás naposledy ohúrila v minuloročnom pokračovaní divácky veľmi obľúbenej špionážnej série s názvom Mission: Impossible, bola síce v predchádzajúcich mesiacoch spomínaná najmä so Scottovou snímkou Alien: Paradise Lost, všetko však nasvedčuje tomu, že sa nakoniec ocitne v centre inej sci-fi záležitosti. Stvárni totiž hlavnú úlohu v chystanom filme Life, kde sa stane členkou posádky nachádzajúcej sa na medzinárodnej vesmírnej stanici. Táto partička kozmických bádateľov ale onedlho zisťuje, že vzorky, ktoré sa im podarilo získať na planéte Mars, vykazujú známky života. Objavená forma existencie je však oveľa inteligentnejšia a prefíkanejšia, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať.

Pôvabná Rebecca Ferguson z Rogue Nation dostala hlavnú úlohu v sci-fi s názvom Life

O réžiu sa postará Daniel Espinosa (Child 44, Safe House, Easy Money) a scenár napíše Rhett Reese spolu s Paulom Wernickom, duo, ktoré stojí za projektami ako Zombieland, G.I. Joe: Retaliation či nesmierne očakávaným Deadpoolom. Žiaľ, ohľadom sľubného sci-fi Life toho viac zatiaľ nevieme, takže si na ďalšie informácie budeme musieť nejaký ten čas počkať. No čo sa budúcnosti samotnej herečky týka, uvidíme ju po boku Michaela Fassbendera v dráme The Snowman, ďalej sa môžeme tešiť na mysteriózny thriller The Girl on the Train, kde si zahrá s Emily Blunt a s jej účasťou sa počíta aj v šiestom Mission: Impossible.

Domov
Zdieľať
Diskusia