Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2016, 12:35
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Mytologické fantasy dobrodružstvo s názvom Gods of Egypt sa spolieha najmä na vizuál a veľkolepé súboje

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér snímok ako I, Robot či The Crow, Alex Proyas, prichádza s akčnou CGI novinkou, ktorá sa pripomína novým trailerom.

Mytologická, béčkovo vyzerajúca a CGI efektami prešpikovaná fantasy snímka od režiséra Alexa Proyasa (I, Robot, The Crow), Gods of Egypt, sa k atakovaniu tých najvyšších či najprestížnejších mét síce s veľkou pravdepodobnosťou nepriblíži, z doterajších ukážok je však jasné, že pôjde najmä o akciou nabitú jednohubku, ktorú si drvivá väčšina z nás pozrie iba zo zvedavosti a viac sa k nej už nikdy nevráti. Žiaľ, na tejto nemilej skutočnosti nemení nič ani nový UK trailer, odhaľujúci opäť raz niekoľko čerstvých a doposiaľ nevidených záberov.

Príbeh sa bude točiť okolo smrteľníka menom Bek (Brenton Thwaites - Maleficent, The Signal), ktorý musí požiadať o pomoc boha Horusa (Nikolaj Coster-Waldau - Headhunters, seriál Game of Thrones). Potrebuje totiž zachrániť nielen svet, ale aj svoju pravú lásku. Musí sformovať alianciu proti neľútostnému Setovi (Gerard Butler - Law Abiding Citizen, 300), bohovi temnoty, ktorý si uzurpoval egyptský trón pre seba a uvrhol tak kedysi mierumilovné a prosperujúce impérium do chaosu.

Režíruje vyššie spomínaný Proyas, o scenár sa postaral Matt Sazama spolu s Burkom Sharplessom (obaja: The Last Witch Hunter, Dracula Untold) a okrem už zmienených hercov sa vo filme objaví aj Geoffrey RushChadwick BosemanRufus Sewell, Elodie Young či Courtney Eaton. Premiéra je naplánovaná na 25. februára 2016. Uvažujete o návšteve kina, alebo dáte od tejto záležitosti radšej ruky preč?

Domov
Zdieľať
Diskusia