Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2016, 14:51
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Anna Kendrick a Sam Rockwell sú dokonalým príkladom toho, že pre lásku sa niekedy naozaj vraždí

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Akčná a celkom sľubne vyzerajúca romantická komédia s názvom Mr. Right, ktorá navyše ponúka aj veľmi sympatické obsadenie, prichádza s prvým trailerom.

Rok 2016 bude pre fanúšikov herečky Anny Kendrick (50/50, End of Watch) naozaj výnimočný. Čo sa potvrdených dátumov premiér týka, uvidíme ju najprv ako zúfalú absolventku vysokej školy v zabudnutej komédii Get a Job, zahrá si tiež po boku Zaca Efrona v snímke s názvom Mike and Dave Need Wedding Dates a svoj hlas dokonca prepožičia aj postavičke menom Poppy, ktorá sa objaví v animáku Trolls. Okrem toho existuje ešte možnosť, že sa pred koncom tohto roka dočkáme aj drámy The Accountant, kde by si mala zahrať s Benom Affleckom. O nej však nevieme takmer nič.

A aby toho nebolo málo, tak k svojmu repertoáru pridá navyše aj blížiacu sa akčno-romantickú komédiu menom Mr. Right, ktorá sa nám predstavuje celkom sľubným a pomerne bláznivo naladeným trailerom. Príbeh filmu sa bude točiť okolo mladej Marthy (Kendrick), prežívajúcej obdobie po bolestivom rozchode. Jedného dňa však stretáva Francisa (Sam Rockwell - The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, Moon), ktorý by mohol byť konečne tým pravým, problém ale nastáva v momente, keď vyjde najavo, že ide o nájomného zabijaka na úteku. No puto medzi nimi je až príliš silné a Martha sa rozhodne svojho partnera jednoducho napraviť. Na ceste za vysnívaným vzťahom sa tak nemusí vysporiadať iba s nebezpečným gangom, ale aj so svojím skrytým talentom, ktorý z nej razom robí oveľa užitočnejšieho parťaká, než by sa mohlo pôvodne zdať.

Snímku režíruje nie príliš známy Paco Cabezas (Tokarev, Neon Flesh, The Appeared), o scenár sa postaral Max Landis (Chronicle, Victor Frankenstein) a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví napríklad aj Tim RothAnson MountRZA či Michael Eklund. Americká premiéra je naplánovaná na 8. apríla 2016, či sa však Mr. Right dostane aj k nám, zatiaľ netušíme. Ak by sa tak stalo, uvažovali by ste o návšteve kina?

Anna Kendrick a Sam Rockwell sú dokonalým príkladom toho, že pre lásku sa niekedy naozaj vraždí
Domov
Zdieľať
Diskusia