Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2016, 19:10
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pokračovanie 300 bez starovekého Grécka? Zack Snyder by sa rád venoval aj iným historickým konfliktom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Aj keď sa možno dočkáme zmeny obdobia, jedinečný vizuálny štýl, ktorý je pre snímky zo série 300 taký typický, ostane zachovaný.

Niektorí z vás možno zachytili náš nedávny článok, ktorý sa týkal Zacka Snydera a jeho túžby natočiť film o Georgeovi Washingtonovi v štýle 300, ako však určite viete, tento režisér je momentálne neodmysliteľnou a veľmi dôležitou súčasťou budovania filmového sveta DCEU (DC Extended Universe), čo znamená, že do roku 2019, kedy na strieborné plátna vtrhne v poradí druhá časť Justice League, by sme sa novej krvavej rúbanice určite nedočkali. No podľa najnovších správ je jasné, že Snyderove odvážne plány neostali iba pri zmienenom Washingtonovi, ale siahajú oveľa ďalej. V jednom z rozhovorov sa totiž na otázku ohľadom ďalších filmov zo série 300 vyjadril takto:

O rôznych druhoch inkarnácie značky 300 sme viedli veľa diskusií. Reč prišla aj na možnosť opustiť staroveké Grécko, pričom by sme ho využili ako základný stavebný kameň pre ďalšie konflikty, ktoré sa v priebehu histórie odohrali. Počas našich debát sme tak nespomínali iba americkú vojnu za nezávislosť či bitku o Alamo, ale dokonca aj spor, odohrávajúci sa v Číne.

Pokračovanie 300 bez starovekého Grécka? Zack Snyder by sa rád venoval aj iným historickým konfliktom

Koniec koncov, nech už sa odštartuje adaptácia akejkoľvek z vyššie spomenutých konfrontácií, môžeme sa s veľkou pravdepodobnosťou tešiť na veľmi podobný koncept, ako v prípade snímok 300 či 300: Rise of an Empire, a teda na menšiu skupinu odvážlivcov, stojacu proti niekoľkonásobnej presile. Celý príbeh bude, samozrejme, zabalený do starého známeho, akčného a jedinečného vizuálneho štýlu. Čo vy na to? Myslíte si, že odchod z dôb starovekého Grécka je chyba, alebo vám to neprekáža a budete otvorení aj iným storočiam?

Domov
Zdieľať
Diskusia