Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2016, 14:10
Čas čítania 0:00
Branislav Noskovič

Pokračovanie Kingsman prichádza s konečným názvom a prvým nástrelom deja

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér sľubuje podobný nášup ako v prípade prvého filmu.

Ak aj vás nápaditá paródia na bondovky a iné spy-filmy Kingsman odpálila minulý rok z kino-sedačky, nasledujúce riadky vás určite potešia. O nových menách, ktoré sa v jeho pokračovaní objavia, sme písali už tu a teda vieme aj to, že sa vrátia Taron Edgerton ako Eggsy a Mark Strong a jeho Merlin. Najnovšie režisér Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men: First Class) pre britský prestížny filmový magazín Empire vyrozprával, o čom by sequel mal byť, alebo lepšie povedané, prezradil nejaké tie čiastkové informácie, ktoré sa týkajú deja a hlavných postáv. Kingsman: The Golden Circle by sa mal preniesť z britských ostrovov do Ameriky, keďže centrála tajnej služby bude zničená podobne ako v bondovke Skyfall. V Spojených štátoch si agentov teda zoberie pod ochranné krídla postava Halle Berry s menom ,Statesman'. V časopise bol zverejnený aj kreslený návrh jej sídla, rovnako ako aj brlohu hlavnej záporáčky Poppyland, ktorú si zase strihne Julianne Moore. O jednotlivých postavičkách nám Vaughn zatiaľ veľa neprezradil a z príbehu sa dá vyčítať akurát to, čo v časopise ukazujú spomínané náčrty. Na jednom z nich sa údajne nachádza aj Eggsyho špionážne vozidlo, ktoré bude môcť fungovať aj pod vodou podobne ako ponorka, čiže o nejaké tie „bondovské“ high-tech hračičky núdza zrejme nebude. Vaughn ďalej prezradil, že na svoje si prídu aj milovníci akcie a zaujímavých nápadov a prepracovanej choreografie:

Pokračovanie Kingsman prichádza s konečným názvom a prvým nástrelom deja


Zo začiatku som nevedel, že či chcem pokračovať, alebo nie. Bál som sa, čo bude so záporákom. Špionážne filmy sú také dobré, aký je dobrý ich hlavný zločinec. Raz som sa ráno zobudil a v hlave mi svitla myšlienka na novú príbehovú líniu a zápletku s ďalším antagonistom.“

„Ako tvorca nechcete vedieť, čo od vás diváci chcú. Najradšej by boli, keby sa zopakovala scéna v kostole. Nemám dôvod na ďalší takýto masaker. Mám však iné nápady, ktoré ste nikde inde ešte nevideli.“

Neviem ako vy, ale my očakávame ďalší poctivý zárez, ktorý nám vytrie zrak. Vaughn sa už neraz ukázal ako nielen schopný bavič, ale aj šikovný rozprávač a nápaditý remeselník a my nemáme dôvod mu neveriť ani tentoraz. Premiéra je ohlásená na 10. jún 2017, tak snáď sa dočkáme.


Koncept arty spomínaných dvoch sídiel

Pokračovanie Kingsman prichádza s konečným názvom a prvým nástrelom deja
Pokračovanie Kingsman prichádza s konečným názvom a prvým nástrelom deja
Domov
Zdieľať
Diskusia