Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2016, 20:26
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Vieme, o čom bude John Wick 2! Čaká nás skutočný masaker

FILMY A SERIÁLY KEANU REEVES
Uložiť Uložené

Nezabudnuteľný hitman sa vráti už na budúci rok. Čo všetko vieme o pokračovaní?

Pamätám si, ako ma kamarát pred dvoma rokmi ťahal na premiéru akčného Béčka s Keanu Reevesom. Žiadne veľké očakávania, skôr som sa tešil ako snímku zmetiem pod koberec. O to prekvapenejší som vychádzal z kinosály. John Wick bol a stále je jednoducho skvelá záležitosť a Keanu (náš zaujímavý článok o jeho živote si môžeš prečítať tu) mal opäť raz možnosť zažiariť, čo aj patrične využil. Film v krátkom čase zožal pochvalu od kritiky aj obyčajných divákov a vybudoval si pomerne veľkú základňu fanúšikov. Túžobne sme teda čakali na oznámenie pokračovania, čoho sme sa aj dočkali a teraz už vieme, že tvorba Chapter 2, ako znie podtitul je už takmer hotová (aktuálne sa pracuje v post-produkcii).

Vieme, o čom bude John Wick 2! Čaká nás skutočný masaker

Zo starších informácií už vieme, že pokračovanie privíta známe tváre z jednotky (teda tie, ktoré prežili) a pridá aj pár ďalších postáv, medzi ktorými je okrem iných aj Lawrence Fishburne (Man of Steel, Matrix - Morfeus) či Common, ktorý si zahrá hlavného záporáka, šéfa ochranky veľkej ženskej kriminálničky. Sám predstaviteľ hlavného hrdinu sa nechal počuť, že druhá časť nám prinesie minimálne trojnásobne väčšiu porcie akcie, tak dúfajme, že si stále zachová kvality prvého dielu. Aby toho nebolo málo, len pred pár hodinami bola zverejnená oficiálna synopsa, ktorá znie takto:

Odporúčané
Všetko, čo potrebuješ vedieť predtým, než si pozrieš Johna Wicka 4. Čítaj rekapituláciu príbehu Všetko, čo potrebuješ vedieť predtým, než si pozrieš Johna Wicka 4. Čítaj rekapituláciu príbehu 22. marca 2023, 10:00

„Keanu Reeves sa vracia v pokračovaní hitu z roku 2014 ako legendárny hitman John Wick, ktorý je kvôli prosbe od bývalého spolupracovníka opäť nútený opustiť dôchodok s cieľom získať kontrolu nad medzinárodnou organizáciou plnou vraždiacich assassinov. Viazaný krvnou prísahou sa John vyberie do Ríma, kde musí čeliť niektorým z najnebezpečnejších zabijakov na svete.“ 

Vieme, o čom bude John Wick 2! Čaká nás skutočný masaker

My sme samozrejme maximálne natešení a spolu s viacerými filmovými webmi musíme súhlasiť, že John Wick: Chapter 2 musíme zaradiť na zoznam jedných z najočakávanejších snímok roku 2017. Ešte dodáme, že na režisérskej stoličke sedí Chad Stahelski, jeden z dua, ktoré sa postaralo aj o jednotku a premiéra je naplánovaná na 10. februára (února) budúceho roka. Aj vy sa tešíte rovnako veľmi, ako my?

Domov
Zdieľať
Diskusia