Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2016, 21:18
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Horor Bye Bye Man vás presvedčí, že zdrojom všetkého zla môže byť aj človek

FILMY A SERIÁLY HOROR
Uložiť Uložené

S horormi sa roztrhlo vrece a svojo adepta do boja posiela aj štúdio STX. Dáte snímke šancu?

Hororová sezóna sa rozbieha oproti minulým rokom pomerne dosť rýchlo a vo veľkom, o čom svedčia trailery pre Lights Out, Green Room či pre pokračovanie V zajatí démonov. Dnes uverejnilo štúdio STX Entertainment prvú ukážku pre film rovnakého žánru, Bye Bye Man. Nám príde spomedzi všetkých vyššie spomínaných pravdepodobne najslabší, no trailer samozrejme nie je film, tak sa neodvážime odsudzovať hneď celú snímku. Rovnako je veľmi ťažké povedať, ktorý horor je lepší, pretože na každého vplývajú rôzne snímky inak, veď to poznáte, 100 ľudí, 100 chutí. Synopsa znie takto: Ľudia páchajú dennodenne nepredstaviteľné zločiny. Stále sa pokúšame prísť na to, nad čím rozmýšľa osoba, ktorá v danom momente tieto zločiny pácha. Čo keď sa ale na všetky otázky pýtame zle? Čo ak sa nemáme pýtať čo je zdrojom všetkého zla...ale kto? Keď traja nerozluční priatelia odhalia tajomného Bye Bye Mana, existuje len jediný spôsob, ako zabrániť prekliatiu, nemyslieť na to a nehovoriť o tom. Pretože keď sa vám Bye Bye Man dostane do hlavy, prevezme nad vami kontrolu a vy nemáte žiadnu šancu na prežitie. 

Odporúčané
10 najlepších hororov roka 2023 10 najlepších hororov roka 2023 13. decembra 2023, 12:30

V hlavných úlohách sa predstavia Carrie-Anne Moss, Faye Dunaway, Douglas Smith, Cressida Bonas, Lucien Laviscount a Douglas Jones. O scenár sa postaral Jonathan Penne, ktorý vychádzal z krátkeho skriptu s názvom The Bridge to Body Island od Damona Schnecka, pričom na režisérsku stoličku zasadla Stacy Title. Pokiaľ si myslíte, že žena a horor je zlá kombinácia, Stacy rozhodne nemá v Hollywode zlé meno, na poličke sa jej doma blyští Oscar na najlepší krátkometrážny film. Americká premiéra je naplánovaná na 3. júna, no keďže vieme, že naši distribútori majú horory veľmi radi a tak predpokladáme, že sa dočkáme uvedenia aj na Slovensku i v Českej republike. Ako na vás zapôsobil trailer?

Horor Bye Bye Man vás presvedčí, že zdrojom všetkého zla môže byť aj človek
Domov
Zdieľať
Diskusia