Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2016, 11:18
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Seriálový Preacher predstavuje pôvabnú Texasanku s menom Tulip a talentom zabíjať

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Premiéra mnohými očakávanej adaptácie rovnomenného komiksu sa už nezadržateľne blíži a televízna stanica AMC láka novým klipom plným akcie a násilia.

Ten Preacher si s nami naozaj robí, čo sa mu zachce. Dávnejšie sľubovaný druhý trailer je zatiaľ stále v nedohľadne, a tak sme sa rozhodli, že všetkých fanúšikov blížiacej sa seriálovej adaptácie rovnomennej komiksovej predlohy, ktorú zastreší známa televízna stanica AMC, potešíme aspoň nižšie priloženým krátkym klipom. Jeho stopáž síce nemá takú dlžku, akú by si väčšina z nás možno priala, nechýba mu však poriadna dávka akcie, násilia a navyše sa sústreďuje na ženskú časť ústredného tria, postavu menom Tulip O'Hare (Ruth Negga - seriál Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.). Tá je ale v používaní zbraní očividne viac než schopná.

Tulip je totiž bývalou láskou Jesseho Custera (Dominic Cooper - Dracula Untold, seriál Marvel's Agent Carter), kňaza, ktorý si na pokraji svojej viery uvedomí prepojenie s nadprirodzenou bytosťou zvanou Genesis. Popri tom je extrémne nebezpečný a dokáže ľudí prinútiť, aby ho poslúchli. Rozhodne sa však vzdať všetkého, čo mu ešte ostalo a zasvätí svoj život boju, ktorého cieľom je ukázať Bohu, že ľudstvo opustil a tým sám spáchal hriech. Okrem upíra Cassidyho (Joseph Gilgun - Rudy zo seriálu Misfits) bude teda sprevádzaný aj vyššie spomínanou Texasankou. Premiéra pilotnej epizódy je naplánovaná na 22. mája 2016 a všetky ďalšie informácie či zaujímavosti na vás čakajú v chystanom článku s plnohodnotným trailerom, takže ostaňte s nami.

Video vo vyššej kvalite si môžete pozrieť na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia