Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2016, 16:50
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Žiadny Superman ani Batman, pripravte sa na drsnú Justice League Dark

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Komiksy od DC poznajú aj omnoho temnejších hrdinov. Dáš im šancu?

Len pred pár dňami sme si pre vás pripravili druhý výber animovaných komiksoviek zo stajne DC Comics, ktoré má vo vlastníctve Warner Bros., no a už dnes dostávame informácie o ich nadchádzajúcom projekte. Po Batman: Killing Joke by sme mali dostať temnú Justice League Dark, o ktorej sa dlho špekulovalo aj ako o celovečernom filme pod režisérskou taktovkou Guillerma Del Tora. Tieto informácie však nakoniec akosi utíchli a keďže režisér momentálne pracuje spolu s Markom Gustafsonom na novej animovanej verzii Pinnocchia, je vysoko pravdepodobné, že temnej filmovej Justice League sa už len tak ľahko nedočkáme. Podľa všetkého je ale scenár vyladený a Toro sa nebráni zostať pri projekte ako producent, takže Warneri len možno čakajú na vhodnú chvíľu pre oznámenie projektu, kto vie.

Žiadny Superman ani Batman, pripravte sa na drsnú Justice League Dark
Zdroj: www.cinemablend.com

Animovanej verzie by sme sa ale mohli dočkať už niekedy v priebehu budúceho roka. Viac by mal pravdepodobne prezradiť takmer osemminútový sneak peak, ktorý by mal byť súčasťou bonusového materiálu Killing Joke. Keďže na prvé poriadne informácie si budeme musieť počkať až do augusta, my len zhrnieme, že Justice League Dark tvoria mená ako John Constantine, Madame Xanadu, Deadman, Shade, Changing Man a Zatanna, no počas pôsobenia tejto temnej skupiny mystických antihrdinov sa obmieňali aj mená ako Frankenstein, Zauriel či Pandora. Veríme, že pokiaľ ste si Constantina obľúbili v jeho sólovom seriáli, tak sa pravdepodobne bez akejkoľvek skrytej radosti tešíte na rozhýbanie obrázkov týchto temne ladených komiksov.

Čo vy na to? Ste naklonení takémuto animovanému, prípadne niekedy v budúcnosti dokonca filmovému spracovaniu, alebo vám už začínajú komiksovky jednoducho liezť hore krkom?

Domov
Zdieľať
Diskusia