Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2016, 12:35
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

V prvej scéne z brutálneho Killing Joke Batman prichádza na Jokerov plán úniku

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Už len pár týždňov nás delí od vydania ikonického príbehu, takže tu máme novú ukážku, ktorá bude otvárať celý príbeh.

Necelý mesiac nás delí od premiéry animovanej snímky, na ktorú čakáme už pekných pár rokov. Najprv sa naše detské sny splnili uvedením dvojdielneho The Dark Knight Returns a teraz to bude ďalším ikonickým Batmanovým príbehom, The Killing Joke. Ten vznikol na motívy perfektného diela Alana Moora z roku 1988. V dvoch časových líniách sa tu odohrávajú dva najikonickejšie príbehy Batmanovho úhlavného nepriateľa, Jokera. Budeme sledovať prerod muža pracujúceho na púti ako zabávača na najšialenejšieho muža Gothamu a jeho následný pokus o zmyslov zbavenie komisára Gordona. Príbeh poukazujúci práve na to, ako málo stačí k tomu, aby človek zošalel, je vrcholným dielom zo stajne DC, takže pokiaľ máte možnosť dostať sa ku komiksu, rozhodne si ho prečítajte. Garantujeme vám, že sa od neho nebudete môcť odlepiť. O prepožičanie hlasov Batmanovi a Jokerovi sa opäť raz postará Kevin Conroy spolu s Markom Hamillom. Výkonným producentom je Bruce Timm a je potvrdené, že sa bude na diskoch nachádzať aj 15-minútový originálny prológ, ktorého úlohou bude uviesť diváka do príbehu. Taktiež tvorcovia potvrdili, že sa striktne držali predlohy, čo je veľmi pozitívne.

Nový klip, ktorý uzrel svetlo sveta len pred pár hodinami, nás berie na samotný začiatok príbehu, kedy Batman prichádza do Arkhamu „porozprávať“ sa s Jokerom, no ako môžete vidieť ku koncu, na stoličke očividne nesedí on. Tu sa nám príbeh pomaly začne rozdeľovať, takže nejdeme prezrádzať viac. Dodáme len, že animák bol ohodnotený ratingom R! A vy už samozrejme veľmi dobre viete, že nás čaká množstvo násilia, krvi a chýbať určite nebude ani hrubý slovník. Jednoducho sen každého komiksového fanúšika, ktorý sa stále nie a nie prevteliť do filmového DCEU. Nižšie si pozrite spomínaný klip, pod ním ešte nájdete aj oficiálny trailer a ako čerešničku na torte pridávame aj plagát. Tešíte sa tak ako my? 

V prvej scéne z brutálneho Killing Joke Batman prichádza na Jokerov plán úniku
Zdroj: www.traileraddict.com
Domov
Zdieľať
Diskusia