Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. septembra 2016, 14:34
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kráľ rock'n'rollu Elvis Presley ožije v televíznej minisérii

FILMY A SERIÁLY ELVIS PRESLEY
Uložiť Uložené

Harvey Weinstein chystá dôslednú biografiu známeho speváka.

Jeden z bratov Weinsteinovcov prostredníctvom svojej spoločnosti Weinstein Television oznámil, že legendárny kráľ rock'n'rollu Elvis Presley sa dočká svojej televíznej minisérie. Približne na ploche desiatich epizód by nám tvorcovia mali priblížiť všetky kľúčové aspekty zo života speváka, ktorý sa stal nesmrteľnou ikonou aj mimo koncertné pódiá. Fanúšikovia sa majú na čo tešiť, keďže Weinstein Television bude mať prístup ku všetkým Elvisovým osobným archívom či denníkovým zápiskom. Nakrúcať sa bude priamo v jeho dome Graceland v Memphise. Harvey Weinstein, Jerry Schilling, David Glasser a Elvisova bývalá manželka Priscilla Presley budú na projekt dohliadať ako výkonní producenti. Priscilla k tomu dodala:

„Som veľkou fanúšičkou nezávislých filmov Harveyho Weinsteina. Som nadšená možnosťou spolupracovať s ním práve na tomto projekte a rozpovedať príbeh o tom, ako Elvis zmenil hudobnú scénu a začal revolúciu, ktorá napokon zmenila celý svet.“

Kráľ rock'n'rollu Elvis Presley ožije v televíznej minisérii
Zdroj: comingsoon.net

Seriál sa bude nakrúcať podľa knihy Elvis od Davea Marsha a pôjde o vôbec prvý televízny projekt o Elvisovi, ktorý sa bude nakrúcať v jeho dome Graceland. Samotný Harvey Weinstein poznamenal, že Elvis Presley je jedným z mála umelcov, ktorý je dodnes ikonou po celom svete.

Odporúčané
RECENZIA: Elvis RECENZIA: Elvis 23. júna 2022, 17:30

„Je jedným z najoceňovanejších umelcov všetkých čias, ktorý svojou hudbou predbehol vtedajšiu dobu,“ povedal Weinstein. „Táto biografia bude poctou jeho odkazu a ponúkne divákom podrobný pohľad na to, ako sa stal 'Kráľom.'”

Tvorcovia majú zároveň plnú podporu Presleyho dedičov, z ktorých mnohí sa na seriáli budú podieľať. Podľa všetkého nás teda čaká veľmi presná a informačne bohatá miniséria, ktorá má potenciál osloviť nielen hardcore Presleyho fanúšikov. Keďže bol projekt zatiaľ len oznámený, o podrobnostiach okolo obsadenia sa zatiaľ veľa nevie. Je však jasné, že tento projekt sa oplatí do budúcnosti sledovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia