Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2017, 14:46
Čas čítania 0:00
Donnie

Valve a Gaben pracujú na mnohých herných projektoch. Potvrdené sú aj filmy Half-Life a Portal!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

J. J. Abrams stále pracuje na filmoch založených na hrách Portal a Half-Life.

Áno je to tak, dočkáme sa filmov z prostredia známych hier Portal a Half-Life, a že ste o tom doteraz nepočuli? Vôbec sa vám nečudujeme. Informácií o týchto dvoch projektoch je naozaj veľmi, veľmi málo a ak sa náhodou stalo, že ste už v minulosti zachytili nejaké tie informácie o tvorbe týchto filmov, pravdepodobne ste už zvyknutí na dlhé čakanie a na vyjadrenia chudobné na informácie. Je všeobecne známe, že spoločnosť Valve, ako autor týchto projektov, má pravdepodobne akúsi úchylku alebo potešenie v tom, ak necháva fanúšikov svojich herných sérií čakať na ďalšie vydanie alebo akékoľvek bližšie informácie. Od svojho zvyku neupustí ani v prípade filmových adaptácií.

Šancu rozhodnúť sa o tom, či sa herné série, poprípade vydarené jednodielovky oplatí dostávať na filmové plátno sme mali už nespočetne veľakrát. Či už ide o najposlednejšie projekty Assassin's Creed, Warcraft, The Angry Birds Movie alebo sa jedná o staršie projekty, sme už v podstate zvyknutí na neúspech hraničiaci až s béčkovosťou či brakovosťou (česť výnimkám). Zmeniť túto zaužívanú tradíciu však má samotný J. J. Abrams, ktorý má tieto 2 Valve filmy so svojou Bad Robot Productions produkovať. Otázkou však zostáva, kedy sa týchto snímok dočkáme. Odpoveď sa objavila v reddit vlákne, kde co-founder Valve Gabe Newell odpovedal na rôzne otázky. Je jasné, že odpoveď bola ochudobená o citlivé informácie, v podstate... jediné čo Gabe priznal, je to, že tieto filmy prídu. Nič viac a nič menej.

Valve a Gaben pracujú na mnohých herných projektoch. Potvrdené sú aj filmy Half-Life a Portal!
Zdroj: Valve

Je pravdou, že značky ako Portal či Half-Life sú naozaj dnes už kultom a osoba, ktorá prevezme patronát nad vznikom filmu s týmto označením má v rukách neskutočnú zodpovednosť. Momentálne nám nezostáva nič iné, len skromne dúfať, že informácie o týchto projektoch sa začnú dostávať na svetlo sveta oveľa frekventovanejšie. Ste fanúšikmi niektorej z herných sérií? Koho by ste si vedeli predstaviť v roli Dr. Gordona Freemana?
Domov
Zdieľať
Diskusia