Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2017, 18:36
Čas čítania 0:00
Ján A.

Svalovec Jason Momoa môže povýšiť originálnu rolu Aquamana na novú, vyššiu úroveň

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zaradí sa sa Aquaman k novým obľúbeným postavám sveta DC?

Rolu Aquamana sme zatiaľ videli len v krátkosti vo filme Batman vs. Superman: Dawn of Justice, ale už v novembri tohto roku v očakávanej komiksovke Justice League získa Jason Momoa so svojou úlohou väčší priestor, aby naplno ukázal svoje herecké schopnosti. O rok neskôr, presnejšie 21. decembra 2018, uvidíme jeho vlastnú sólovku. Chce vytvoriť nezabudnuteľnú postavu, ktorú budú nasledujúci protagonisti len s ťažkosťou prekonávať kvôli jeho kvalitnému stvárneniu. 

Jason Momoa okomentoval svoju úlohu takto: „Nikdy predtým sme tohto chlapíka poriadne nevideli, takže je zábavné mať takýto priestor. Neexistujú štyria predošlí Aquamani, som to ja, kto môže nastaviť latku a zrkadlo jednak pre postavu ako takú, jednak pre jej budúcich predstaviteľov. Tento chlap nebol skutočne prijatý na zemi a taktiež nebol nikdy akceptovaný ani v podmorskom svete. Je polovičný. Ale má v sebe len to najlepšie z oboch svetov. Zatiaľ však jednoducho nevie, ako zvládať svoje schopnosti. Film taktiež ukazuje prechod od mladíka k mužovi, a od človeka ku kráľovi. Stratil veľa vecí, ale musí sa s nimi vyrovnať. Je proste outsider.“

Okrem Jasona Momou vystúpia vo filme aj Amber Heard ako Mera, Queen of Atlantis, Nicole Kidman ako matka Aquamana, Temuera Morrison ako jeho otec, Patrick Wilson ako Orm, brat Aquamana, Yahya Abdul-Mateen II ako záporák Black Manta, Willem Dafoe ako Vulko a Dolph Lundgren ako kráľ Nereus, ďalší záporák. O réžiu sa postará James Wan (Conjuring, Fast & Furious 7). Podľa priložených fotografií je očividne zrejmé, že si Jason poriadne užíva aj samotné natáčanie novinky Justice League. Sólovka o podmorskom vládcovi sa začne nakrúcať už tento týždeň v Austrálii. Ak vás zaujíma, ako tvrdo trénuje kvôli svojej úlohe, tak klikajte na tento odkaz. 

Svalovec Jason Momoa môže povýšiť originálnu rolu Aquamana na novú, vyššiu úroveň
Zdroj: Warner Bros.
Svalovec Jason Momoa môže povýšiť originálnu rolu Aquamana na novú, vyššiu úroveň
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia