Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2017, 10:18
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Mladý Spider-Man dáva vo vtipnej ukážke zo sólovky Homecoming jasne najavo, že o humorné situácie sa nebude starať iba Tony Stark

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pavúči muž sa po dlhšej odmlke pripomína ďalšou porciou celkom nových záberov. Tentokrát prostredníctvom akéhosi klipu, ktorý vsádza v prvom rade na zábavu.

Od zverejnenia zatiaľ posledného, skutočne lákavého traileru pre očakávanú sólovku Spider-Man: Homecoming ubehlo už niekoľko dlhých týždňov. No a keďže do vytúženej premiéry neostáva veľa, bolo iba otázkou času, kedy sa obľúbený pavúči muž opäť raz pripomenie. A dnes sme sa naozaj dočkali. Vďaka nočnej udalosti s názvom MTV Movie & TV Awards máme totiž konečne k dispozícii ďalšiu porciu celkom nových záberov. Tie sa tentokrát nesú v duchu akéhosi klipu priamo z filmu, pričom väčšina z nich je zameraná práve na scénu, v ktorej mladého Parkera oblečeného vo svojom superhrdinskom kostýme pristihne spolužiak. Ako celá situácia dopadne, to sa už dozviete v nižšie priloženom videu. V závere ešte pripomenieme, že premiéra snímky je naplánovaná na 6. júla 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte už klasicky do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia