Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2017, 15:13
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Dramaticko-thrillerový seriál Bloodline už čoskoro odštartuje svoju záverečnú sériu. Podmanivý trailer sľubuje skvelú bodku plnú napätia a lží

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Aj tretia séria bude pokračovať v skúmaní temných tajomstiev a odkrývaní démonov číhajúcich pod povrchom ústrednej rodiny.

Nedávny krátky teaser, prostredníctvom ktorého sa nám vôbec po prvýkrát predstavila nadchádzajúca, už v poradí tretia séria uznávaného seriálu Bloodline, bol naozaj iba ľahkým predkrmom. Skutočné napätie a vysoké očakávania mnohých fanúšikov totiž doručil až najnovší, plnohodnotný oficiálny trailer. Ten v porovnaní s debutovou ukážkou neponúka iba oveľa väčšiu dávku úplne nových záberov, ale aj záruku, že pôjde o jedno parádne zavŕšenie príbehu Rayburnovcov.

Navyše, záverečná séria bude opäť pokračovať v skúmaní temných tajomstiev a odkrývaní démonov číhajúcich pod povrchom tejto pokrivenej americkej rodiny. Rozhodne sa teda máme na čo tešiť. Čo sa hereckého obsadenia týka, objaví sa napríklad Kyle Chandler, Sissy Spacek, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini či Norbert Leo Butz. Všetkých desať epizód bude na Netflixe sprístupnených už 26. mája 2017. Patríte k fanúšikom tohto seriálu? A čo hovoríte na najnovší trailer? Chceli by ste, aby Bloodline pokračoval aj naďalej, alebo si skôr myslíte, že je najvyšší čas skončiť?

Domov
Zdieľať
Diskusia