Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2017, 14:05
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Tom Cruise sa rozhovoril o pokračovaní Top Gunu. Aký bude názov a v akom tóne sa ponesie nový film?

FILMY A SERIÁLY TOM CRUISE TOP GUN 2
Uložiť Uložené

Pokračovanie kultového filmu vznikne po viac ako tridsiatich rokoch. Čo od neho môžeme očakávať?

Top Gun je klasikou, ktorú poznajú a obľubujú takmer všetky generácie divákov a nové správy o potvrdení pokračovania nás preto dozaista nadchli, aj keď sme sa ešte nedočkali žiadnych podrobností. To sa nedávno zmenilo, keď sa o filme rozhovoril predstaviteľ pilota Petea „Maverick" Mitchella, herec Tom Cruise. Ten v rozhovore pre Acces Hollywood prezradil, že: „Film sa bude niesť v rovnakom duchu ako legenda z roku 1986. Štylisticky bude rovnaký, s veľkými strojmi, adrenalínovou jazdou, súťaživosťou a dokonca aj rovnakou hudbou z dielne Harolda Faltermeyera. Jediná vec, ktorá bude iná, je zmena a progres, ktorými si Maverick bude musieť prejsť “.

To, že zmena postavy Mavericka bude ústrednou myšlienkou snímky naznačuje aj jej názov. „Pre pokračovanie nepotrebujete číslo. Bude sa volať jednoducho Top Gun: Maverick“. Zatiaľ nezodpovedanou otázkou zostáva meno režiséra. Nedávno sa objavili špekulácie, že k projektu má blízko Cruiseov známy Joseph Kosinski (Oblivion, TRON: Legacy), no až čas ukáže, s kým štúdio podpíše zmluvu. Tak či onak, predstaviteľ hlavného hrdinu prezradil, že začiatok natáčania by si predstavoval už počas priebehu budúceho roka. 

Tom Cruise sa rozhovoril o pokračovaní Top Gunu. Aký bude názov a v akom tóne sa ponesie nový film?
Zdroj: Paramount
Domov
Zdieľať
Diskusia