Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2017, 11:54
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Druhá séria Stranger Things bude podľa tvorcov monštrami šetriť a staví skôr na hrôzu z nevideného a neznámeho

FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Uvítate túto zmenu aj vy?

Vieme, že natáčanie sa už oficiálne skončilo, a preto všetci fanúšikovia prvej sezóny jasajú. K druhej sérii máme teda prisľúbené zodpovedanie množstva otázok a omnoho nebezpečnejšie stvorenie, než akým bol pôvodne obávaný Demogorgon. Pripravte sa na tematické prvky, z ktorých budete mať pocit, ako by ste sa ocitli v románe hororového autora Stephena Kinga. Tohto všetkého sa máme údajne dočkať už nasledujúci Halloween (31. október/říjen 2017). Aké výstižné.

Druhá séria Stranger Things bude podľa tvorcov monštrami šetriť a staví skôr na hrôzu z nevideného a neznámeho
Zdroj: Netflix

Napriek tomu, že sme boli v Stranger Things spočiatku zvyknutí na neskrývané zlo v podobe hrozivého Demogorgona, druhá sezóna má mať k veci odlišný prístup. Ross Duffer sa po boku svojho brata Matta, vyjadril k téme nasledovne: „Podstatou je nedať všetkým to čo si myslia, že chcú. Pretože si nemyslím, že ľudia skutočne vedia, čo chcú. Skrývanie monštier môže byť omnoho efektívnejšie, ako ich vidieť naživo, takže ich obmedzenie môže byť pre dobro veci. Hovoriť o nich veľa nemôžem, ale sú skvelé.Tvorcovia teda vychádzajú z myšlienky H.P. Lovecrafta, ktorou sa inšpiroval aj samotný Stephen King - a to, že strach z neznámeho je často silnejší než očitá hrozba.

Na otázku, či sa vráti do seriálu aj postava Barb, Matt odpovedal, že k žiadnemu vzkrieseniu jednoznačne nedôjde. Pochopiteľne ale počítajte s návratom Millie Bobby Brown a s jej tajomnou postavou Eleven, s Finnom Wolfhardom v role odvážneho Mikea Wheelera, s Gatenom Matarazzom alias Dustinom Hendersonom a s Calebom McLaughlinom ako miestami vystrašeným Lucasom Sinclairom. Konečne však bude viac na scéne aj Noah Schnapp ako stratený Will Byers. Samozrejme ale uvidíme aj Willovou matku Joyce Byers, ktorú si opätovne zahrá Winona Ryder, ďalej rátame so šerifom Jimom Hopperom alias Davidom Harbourom a návrat do druhej sezóny hlási aj Natalia Dyer ako Mikeova sestra Nancy Wheeler, Joe Keery s postavou jej nápadníka Stevea Haringtona a v neposlednom rade Charlie Heaton ako Jonathan Byers. O nových postavách sa môžete dočítať napríklad tu.


Druhá séria Stranger Things bude podľa tvorcov monštrami šetriť a staví skôr na hrôzu z nevideného a neznámeho
Zdroj: Netflix

Čo vravíte na rozhodnutie tvorcov ohľadom skrývania onoho záhadného zla? Pozdáva sa vám táto zmena?

Domov
Zdieľať
Diskusia