Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2017, 19:04
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Producentka zo Sony sa prekecla! Venom má byť súčasťou MCU a zo Spider-Mana bude na 100% trilógia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Amy Pascal povedala niečo, čo si Kevin Feige chcel schovať na neskôr.

Keď sme pri článku o tom, že Tom Hardy bude hrať Venoma napísali, že je možné, aby sa objavil v MCU, niektorí ste sa pýtali, na základe čoho to tvrdíme. Nuž, je to predsa spolupráca Sony/Marvel a Sony by Spideyho Marvelu určite nepožičalo zadarmo. Určite bude chcieť zviditeľniť svoje chystané počiny a ako lepšie sa to bude dať, než skrz MCU? Amy Pascal spolu s Kevinom Feigom odpovedali novinárom pri propagovaní Spider-Man: Homecoming na klasické otázky, pričom sa Pascal zo Sony zjavne prekecla o niečom, čo chcel Kevin Feige udržať ešte istý čas v tajnosti, prípadne o tom ani nevedel. Amy Pascal si asi nevymýšľala, a tak nám zrejme bolo odhalené, že Venom, ale aj Silver & Black budú súčasťou MCU, aj keď pravdepodobne vzdialenou a viac než v Avengers budú citeľní práve okolo Spideyho sóloviek. Všetko sú to však zatiaľ predpoklady. Feige pritom len pred pár dňami vyhlásil, že Venom momentálne nie je súčasťou MCU a nič podobné sa ani neplánuje.

Nápis WTF ku Kevinovmu výrazu sedí priam nádherne


Tom Holland zase nedávno vykecal, že Spider-Man bude trilógia. Zároveň dodal, že má príliš veľkú hubu a Marvel má problémy krotiť ho. Ťažko sa verí tomu, že dvadsiatnik v Hollywoode, obzvlášť v takom kolose, akým je Marvel, nie je schopný naučiť sa dodržiavať podmienky v zmluve, ale budiš. Stále môže ísť iba o podobné leaky, akými sa v posledných rokoch prezentujú hry od Ubisoftu, a teda plánované odhalenia. Spidey dorazí do kín už o necelý mesiac. 

Domov
Zdieľať
Diskusia