Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2017, 17:10
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zima už konečne dorazila! Game of Thrones aj prostredníctvom štýlových plagátov oznamuje, že so siedmou sériou príde krutý mráz

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Aj vy už odpočítavate dni do premiéry?

Z tých postáv, ktoré posledných šesť sérií prežilo (a že ich nie je zas tak veľa), nám tvorcovia prinášajú dvanásť čerstvých plagátov, zobrazujúcich Tormunda, Theona, Sansu, Daenerys, Brienne, Tyriona, Malíčka, Jona Snowa, Brana, Aryu, Jaimeho a Cersei. Prvá upútavka na novú sériu nám zvestovala, že sa mnohé rody spojili s jasným cieľom - zosadiť Lannisterovcov z trónu. Vo včerajšom traileri sme však zistili, že mnohé spory sa budú musieť odložiť na neskôr, pretože moc nepriateľa, ktorý prichádza s krutou zimou, sa stále zväčšuje. Čo všetko sa zo sveta Game of Thrones do dnešného dňa dostalo k fanúšikom, si môžete prečítať aj u nás. S naviazaním na upútavky na siedmu sériu Hier o tróny, dnešných dvanásť plagátov potvrdzuje už len to, čo všetci vieme. Winter is here!

Domov
Zdieľať
Diskusia