Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2017, 15:39
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Slovenská kino premiéra kultového Terminátora 2 sa už blíži. Navnaďte sa na nezabudnuteľný 3D zážitok skvelým zimomriavkovým trailerom

FILMY A SERIÁLY TERMINÁTOR
Uložiť Uložené

Niektorí fanúšikovia si snímku Terminator 2: Judgment Day vychutnajú na striebornom plátne vôbec po prvýkrát. T2 v kine je ale povinnosťou pre všetkých, no nie?

O legendárnom Jamesovi Cameronovi, teda autorovi niekoľkých najväčších hitov svetovej kinematografie, sa v posledných mesiacoch hovorí pomerne často. A to najmä v súvislosti s pripravovanými pokračovaniami Avatara, ktoré by sa podľa dostupných informácií mali začať natáčať v auguste. No kým dorazí rok 2020 a my si budeme môcť (snáď aj u nás) vychutnať Avatara 2 prostredníctvom revolučnej 3D technológie, uvidíme na strieborných plátnach ešte iné 3D dielo z repertoára tohto inovatívneho režiséra.

Ako už mnohí z vás veľmi dobre vedia, ide o kultovú a mnohými fanúšikmi nesmierne obľúbenú snímku s názvom Terminator 2: Judgment Day. Tá sa dnes navyše pripomína ďalším novým trailerom, pričom okrem skvelej nádielky nostalgických záberov tentokrát ponúka aj komentár samotného Jamesa Camerona, ktorý na proces konverzie do formátu 3D osobne dohliadal. Slovenská premiéra je naplánovaná na 31. augusta/srpna 2017 (česká na 7. septembra/září) a nám už v tejto chvíli neostáva nič iné, než si užiť nižšie priloženú ukážku a trpezlivo čakať na príchod filmu. Zájdete na tento sci-fi skvost do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia