Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2017, 10:41
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tretia séria True Detective stále nie je oficiálne potvrdená, no HBO už údajne rokuje ohľadom hlavnej úlohy s oscarovým Mahershalom Alim

FILMY A SERIÁLY TRUE DETECTIVE
Uložiť Uložené

Na scenári sa už vraj nejakú dobu pracuje a okolo projektu začala krúžiť aj prvá herecká osobnosť. Žeby sa tretia séria už onedlho rozbehla naplno?

Aj keď očakávaná tretia séria skvelého televízneho projektu True Detective stále nedostala od HBO zelenú, už niekoľko mesiacov kolujú svetom informácie ohľadom toho, že tvorca seriálu Nic Pizzolatto vraj napísal scenáre k najmenej prvým dvom epizódam. Nakoniec, v tomto prípade vôbec nemusí ísť o kačicu, pretože spomínaný autor má so známou americkou stanicou podpísanú zmluvu o dlhodobej spolupráci.

Ťažko síce povedať, na čom Nic momentálne pracuje (pokojne sa môže venovať chystanej seriálovej dráme s Robertom Downeym Jr.), internetové vody však nedávno opäť raz rozvírila zaujímavá novinka, týkajúca sa práve True Detective. Tá totiž hovorí o tom, že ústrednej postavy tretej série by sa mohol zhostiť dnes už oscarový herec Mahershala Ali (Moonlight, seriály House of Cards a Luke Cage), ktorý podľa najnovších správ ohľadom tejto úlohy stále rokuje. Ako to ale s Alim či so samotným seriálom vo výsledku dopadne, na to si budeme musieť ešte nejaký ten čas počkať. Vedeli by ste si Mahershalu predstaviť v hlavnej úlohe tretej série?

Tretia séria True Detective stále nie je oficiálne potvrdená, no HBO už údajne rokuje ohľadom hlavnej úlohy s oscarovým Mahershalom Alim
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia