Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2017, 15:48
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Sexy Penélope Cruz sa v bláznivej komédii predstavuje ako herečka nakrúcajúca historický veľkofilm vo fašistickom Španielsku

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Queen of Spain prichádza s čerstvou upútavkou.

Je koniec druhej svetovej vojny, ale v Španielsku stále vládne fašistická diktatúra generála Franca. Napriek tomu ide o vyhľadávanú krajinu a skupina filmárov v nej nachádza skvelé lokácie pre svoj veľkofilm o kráľovnej Isabele I. Nakrúcaný film zaujme aj samotného diktátora a investuje doňho nemalé peniaze. Háčik je však v tom, že štáb je zložený z netalentovaných hochštaplerov. Teda až na hlavnú hviezdu Macarenu Granadu (Penélope Cruz).

Komédia The Queen of Spain vznikla pod režijným dohľadom Fernanda Truebu, ktorý si k nej aj napísal scenár. Okrem Penélope uvidíme aj Caryho Elwesa, Mandyho Patinkina, J.A. Bayonu, Santiaga Segura a Jorgeho Sanza. Podľa traileru to rozhodne nevyzerá na nejakú komediálnu bombu, ale minimálne kvôli pôvabnej Penélope Cruz bude snáď výsledok pozerateľný. V Španielsku si snímka odbila premiéru už minulý rok a českí diváci ju budú môcť vidieť 3. augusta (srpen) 2017. Slovenská premiéra nebola stanovená.

Domov
Zdieľať
Diskusia