Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2017, 17:59
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Channing Tatum a Joseph Gordon-Levitt dabujú v bláznivej satire seriál Comrade Detective z komunistického Rumunska

FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM
Uložiť Uložené

Rozhodne originálny projekt. Ale bude to zábava?

Amazon a A24 nám prinesú skutočne svojrázny komediálny krimi seriál. Ocitáme sa v komunistickom Rumunsku 80. rokov. Vláda vytvorí populárny seriál Comrade Detective, ktorá má nielen zabávať, ale aj vštepovať divákom ideály komunizmu a nacionalizmu. Dej sa odohráva v 80. rokoch v Rumunsku a hlavnými hrdinami sú detektívi Gregor Anghel (hrá ho Florin Piersic Jr. a dabuje Channing Tatum) a Joseph Baciu (hrá ho Corneliu Ulici a dabuje Joseph Gordon-Levitt) vyšetrujúci vraždu svojho kolegu Nikity Ionesca. A popri tom narazia na sprisahanie, ktoré má ich milovanú komunistickú vlasť postrčiť do náruče démonického kapitalizmu.

Námet znie značne uletene a trailer nezaostáva. Oplýva svojskou retro štylizáciou a humorom, ktorý nesadne každému. Okrem Tatuma a Gordon-Levitta začujeme aj hlasy Jenny Slate, Jasona Mantzoukasa, Kim Basinger, Marka Duplassa, Chloë Sevigny a Nicka Offermana. Za celým seriálom stojí dvojica Brian Gatewood a Alessandro Tanaka. Prvá séria bude pozostávať zo šiestich epizód a bude k dispozícii na Amazone už 4. augusta (srpen) 2017.

Channing Tatum a Joseph Gordon-Levitt dabujú v bláznivej satire seriál Comrade Detective z komunistického Rumunska
Zdroj: Amazon
Domov
Zdieľať
Diskusia